zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

Masterclass 'Transformeren naar een data en AI gedreven organisatie'

nieuws | 7 maart 2022

Hoe kan een digitale, data en AI strategie omgezet worden in concrete resultaten voor iedereen? In deze masterclass onthult Jeroen Dijkstra, manager omnichannel personalisatie bij Achmea, hoe een unieke klantfocus en eenduidige, relevante contactmomenten over alle communicatiekanalen leiden tot tevreden klanten en commercieel succes.

Masterclass met sprekers:

  • Jeroen Dijkstra, manager omnichannel personalisatie Achmea
  • Peter van der Putten, director decisioning & AI solutions Pegasystems
  • Winfried Hamer, senior client success manager Pegasystems

Met als highlights:

  • Hoe je met 1:1 personalisatie in real time beslist wat de meest relevante aanbeveling is voor een klant, over sales, marketing, service en andere boodschappen heen.
  • Hoe je een organisatie zo gaandeweg kantelt naar een customer centric bedrijfsstrategie, en hoe je verschillende stakeholders kunt meenemen in deze verandering.
  • Hoe AI ook gebruikt kan worden om niet alleen marketing of service acties te optimaliseren, maar ook om efficiëntie en effectiviteit van interne bedrijfsprocessen te verbeteren.

Deze masterclass is onderdeel van de reeks ‘Winnende strategieën voor digitale transformatie’ en wordt mede mogelijk gemaakt door Pegasystems.
Je kunt je hier aanmelden voor de volgende masterclasses

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.