zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

Pegasystems Benelux groeit door in Amsterdam Atrium Zuidas

persberichten | 5 maart 2019

De Benelux-vestiging van Pegasystems Inc., de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, is 25 februari jl. verhuisd naar het moderne, hightech kantoorpand Amsterdam Atrium Toren 1 aan de Zuidas.

atrium Pegasystems

De vestiging is al jaren het epicentrum van Pega’s internationale ‘tech hub’ waar alle decisioning en artificial intelligence oplossingen van Pegasystems worden bedacht en ontwikkeld. De AI/Decisioning-ontwikkeltak heeft een enorme vlucht genomen en voor deze groei is ruimte nodig.

Derk-Jan Brand, VP en managing director Benelux & Nordics, Pegasystems is trots op de verhuizing naar een van de twee nieuwe torens van het onlangs gerenoveerde Atrium kantorencomplex. “De Pega-organisatie heeft de afgelopen zes jaar een enorme groei doorgemaakt; het team is op alle fronten uitgebreid. Inmiddels zijn ruim 135 mensen werkzaam in het Benelux kantoor. Vanuit het Atriumcomplex, midden in het zakencentrum van Nederland, kunnen wij met het Benelux-team onze marktpositie en (groei)ambities nog verder invulling geven. Bovendien biedt het nieuwe onderkomen ons team van ontwikkelaars alle hightech faciliteiten die nodig zijn om het ‘always on marketing brein’ van Pega verder door te ontwikkelen.”

Het nieuwe adres van Pegasystems Benelux:
Atrium Toren 1 – Centrum Gebouw – 10e verdieping
Strawinskylaan 3011 – 1077 ZX Amsterdam – Tel: +31 (0)20 3057490

Het Atrium ligt op de hoek van de Parnassusweg – Strawinskylaan en aan de ingang van Station Zuid. Dit station heeft onder meer een rechtstreekse verbinding met luchthaven Schiphol. Het Atrium ligt direct aan de A10 en is daardoor ook met de auto goed bereikbaar.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.