zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

Pegasystems benoemt Jan Willem Boissevain tot senior account executive publieke sector

persberichten | 15 juli 2014

Pegasystems heeft Jan Willem Boissevain aangesteld als senior account executive voor de publieke sector. Met zijn benoeming zal Pegasystems zijn marktpositie in Nederland binnen de overheidssector verder uitbreiden en versterken.

Pegasystems benoemt Jan Willem Boissevain tot senior account executive publieke sector

Jan Willem Boissevain (59) was hiervoor Managing Director Benelux bij Be Informed. Daarvoor werkte hij 24 jaar bij Logica (nu onderdeel van CGI), onder andere als partner publieke sector. Hij heeft jarenlange ervaring als management consultant en als sales en account manager.

Jan Willem Boissevain is verheugd om zijn ruime kennis en ervaring met ICT-projecten binnen de publieke sector in te zetten bij Pegasystems: “Ook binnen de overheidssector staat business transformatie hoog op de agenda. Overheden staan voor de taak om meer kwaliteit te leveren met minder mensen. ICT is een aanjager voor innovatie en speelt een belangrijke rol om hun slagkracht te vergroten en beter te presteren. De ‘Build for Change®’ technologie van Pega helpt overheden te innoveren door het optimaliseren van klantervaringen en het automatiseren van operationele processen. Dit draagt bij aan de doelstelling van een kleinere en efficiëntere overheid.”

Derk-Jan Brand: “Jan Willem Boissevain heeft zijn sporen verdiend binnen de publieke sector. Hij heeft een breed (sociaal) netwerk en beschikt over de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn bij organisatieveranderingen en het in goede banen leiden van grote ict-projecten. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere groei van Pegasystems in de Benelux.”

Over Pegasystems
Pegasystems’ Build for Change® Platform vormt het hart van Better Business Software™. Het biedt zakelijke flexibiliteit en stelt toonaangevende organisaties in staat om snel de kloof tussen strategie en uitvoering te dichten en nieuwe kansen te grijpen. Pegasystems zet zijn leiderschap in Business Process Management (BPM), Multi-Channel Customer Relationship Management (CRM), Business Rules en Adaptive Analytics in om zijn relaties op unieke wijze de mogelijkheid te geven betrokken klanten te genereren, operationele processen te vereenvoudigen en Build For Change®. Voor meer informatie: www.pega.com.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.