zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

Pegasystems introduceert Enterprise Low-Code Factory

persberichten | 2 juli 2019

Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, introduceert Enterprise Low-Code Factory – een gecentraliseerd dashboard waarmee elke medewerker snel en eenvoudig bedrijfssoftware kan bouwen conform organisatiestandaarden.

Low-code ontwikkeling, waarbij weinig tot geen ervaring met coderen nodig is, is flink gegroeid door de enorme vraag naar software(oplossingen) Een lastig aspect van low-code ontwikkeling is dat de makers ervan onbewust IT-gerelateerde problemen kunnen veroorzaken. Denk aan beveiligingsproblemen, hiaten in software-updates, onnodige duplicatie van werk en het in de hand werken van organisatorische silo’s. Ondanks dat het implementeren van een low-code strategie duurzaam is, kan het voor grote organisaties moeilijk zijn om low-code ontwikkeling effectief uit te bouwen als er geen ‘vangnet’ is om chaos op IT-gebied te voorkomen.

Met Pega Enterprise Low-Code Factory kunnen organisaties low-code inzetten om hun digitale transformatieproces te versnellen. Hiermee is het mogelijk om binnen de organisatie medewerkers zelf de app te laten bouwen die ze nodig hebben, met de zekerheid dat deze apps kwalitatief en consistent zijn ontwikkeld. Voordelen zijn een nauwe samenwerking tussen organisatie en IT, snellere time-to-value en lagere ontwikkelkosten.

De nieuwe oplossing combineert een aantal belangrijke elementen in een centraal dashboard, zoals:

  • Tools: iedereen is een maker – Met het krachtige Pega Platform als basis maakt de Factory low-code toegankelijker voor meer mensen binnen de organisatie. Gebruikers kunnen ongeacht hun ervaring op basis van voorgedefinieerde templates apps bouwen en deze implementeren, updaten en wijzigen wanneer nodig. Doordat verschillende partijen binnen een organisatie moeten samenwerken ontstaat een transparant, intuïtief en naadloos proces met een continue feedbackstroom.
  • Vangnet: uniforme regels voor meer consistentie – De oplossing biedt kwaliteit en compliance. Makers klikken op de knop ‘Request to Build’ om een eenvoudige businesscase te genereren voor het aangewezen beheerteam. Dit team beheert alle opties met betrekking tot de app, zoals de goedkeuring over het vrijgeven van een app, het toevoegen van specifieke kenmerken aan een app, het bepalen of een app al ‘organisatieklaar’ is, wie de gebruikers van de app zijn en wie wijzigingen erin kan aanbrengen.
  • Scholing en ondersteuning voor de makers – Iedereen binnen een zakelijke omgeving – marketing, sales, service en operationeel – kan met deze Pega-oplossing leren hoe je een app kunt bouwen en kan hierbij een beroep doen op ondersteunende diensten, zoals cursussen vanuit Pega Academy, videohandleidingen, informatiedocumenten en artikelen van andere gebruikers.

Het dashboard brengt deze elementen samen in een geïntegreerde en intuïtieve omgeving. Via dit dashboard heeft men toegang tot hun meeste gebruikte apps, de apps waaraan ze bouwen en het aanbod goedgekeurde (door andere gebouwde) apps. Dus niet alleen de software maar ook de ondersteunende diensten zijn beschikbaar voor hergebruik.

Enterprise Low-Code Factory is onderdeel van Pega Infinity™, het digitale transformatie platform en is naar verwachting eind Q3 2019 commercieel beschikbaar. De oplossing werd onlangs aangekondigd tijdens PegaWorld 2019 in Las Vegas.

“Enterprise Low-Code Factory omvat drie decennia ervaring van modelgestuurde applicatieontwikkeling, waarmee low-code applicatieontwikkeling organisatiebreed kan worden uitgerold”, aldus Don Schuerman, CTO en vicepresident productmarketing Pegasystems. “Iedereen heeft het potentieel om een ​​ontwikkelaar binnen de eigen organisatie te worden en innovatieve toepassingen te creëren. Tegelijkertijd kunnen IT-managers gerust zijn op de nodige balans tussen controle en samenwerking dankzij gestroomlijnde governance processen.

Achtergrondinformatie

- eBook: Building Your Enterprise Low-Code Factory
- Product background: Pega Platform
- Video: How to Build an App in Minutes with Low Code
- Webinar Series: Low-Code Innovation: Build Faster and Better Together
- Analyst report: Pega named leader in 2019 Gartner Magic Quadrant for Intelligent Business Process Management Suites

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.