partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

Uitnodiging Even ter Zake 2020

persberichten | 12 februari 2020

Op donderdag 2 april wordt in Amsterdam (Johan Cruijff ArenA) de presentatie over RijksZaak gehouden, het innovatieve systeem dat overheidsorganisaties de mogelijkheid biedt zaakgegevens, processen, dossiers én interactie in één systeem af te handelen.

U bent van harte welkom bij de presentatie over RijksZaak, de dienst Zaakgericht Werken, waarbij DICTU de ontwikkelingen rondom de dienst met u wil delen en waarbij tevens klanten hun ervaringen met u delen.

In 2019 groeide het ecosysteem verder rond DICTU en de Rijksbrede dienst voor zaakgericht werken. Er ontstond afgelopen jaar een intensieve samenwerking tussen implementatie- en technologiepartners. Vanuit zaakgericht werken ontstaat steeds meer aandacht voor het werkelijk centraal stellen van de burger of klant. Wij delen graag de laatste inzichten, ontwikkelingen en ervaringen met u.

U kunt de volgende onderwerpen verwachten in deze sessie:
  • Een RijksZaak gebruiker blikt terug op hun recente implementatie en gaan in op succesfactoren en effect op de organisatie.
  • Hoe kunt u de organisatie optimaal voorbereiden op een Proof of Value? Aan de hand van een recente casus delen we de laatste inzichten.
  • Een Nederlandse Pega klant onthult hun innovatieve klantreis. Zij nemen u mee in hun ‘reis’ waarin ze de organisatie faciliteren om optimaal klantgericht te zijn. Een mooie inspiratie hoe visie en draagvlak hand in hand kunnen gaan.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor projectleiders, informatiemanagers, product owners en beleidsmedewerkers bij ministeries, agentschappen en uitvoeringsorganisaties. 

Netwerklunch

Na het ochtendprogramma is er gelegenheid voor een netwerklunch. Ook is er dan de mogelijkheid om verschillende stands van Pega’s partners te bezoeken.

Customer Engagement Summit

De ‘Even ter Zake 2020 bijeenkomst’ is onderdeel van Pega’s Customer Engagement Summit die aansluitend plaatsvindt. U hebt ook de gelegenheid dit programma van 13.00 uur tot 17.30 uur bij te wonen. Op het programma staan interessante praktijkcases en presentaties over de trends en ontwikkelingen in Customer Engagement, Artificial Intelligence en Robotics.

Aanmelden

Bezoek

Op de dag zelf bent u vanaf 09:30 uur welkom, het programma start om 10:00 uur. Het evenement vindt plaats in de Johan Cruijff ArenA (Boulevard 1, Main Entrance E) in Amsterdam. Voorafgaand aan het evenement ontvangt u via Pega nog een e-mail met de laatste logistieke details over bereikbaarheid, parkeren etc.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.