zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

Uitnodiging Even ter Zake 2020

persberichten | 2 maart 2020

Op donderdag 2 april wordt in Amsterdam (Johan Cruijff ArenA) de presentatie over RijksZaak gehouden, het innovatieve systeem dat overheidsorganisaties de mogelijkheid biedt zaakgegevens, processen, dossiers én interactie in één systeem af te handelen.

U bent van harte welkom bij de presentatie over RijksZaak, de dienst Zaakgericht Werken, waarbij DICTU de ontwikkelingen rondom de dienst met u wil delen en waarbij tevens klanten hun ervaringen met u delen.

Agenda break-out sessie ‘Even ter Zake’

1. DICTU divisiemanager Generieke Diensten Peter Provily bespreekt ervaringen, positie en toepassing van RijksZaak binnen de Rijksoverheid.

2. EZK W&O Productowner Ewout Hoppel en Project Manager DICTU Marc Gravekamp blikken terug op hun recente implementatie en presenteren succesfactoren en effect op de organisatie.

3. DICTU Business Consultant Wim van der Lingen deelt best practices, voordelen van hergebruik op basis van RijksZaak en wat voor impact de dienst heeft voor uw organisatie.

4. Transavia product owners Angelo Fentener van Vlissingen en Jan Pieter Honkoop belichten digitale transformatie vanuit een ander perspectief. Zij beschrijven hun ‘klantreis’ waarin ze hun organisatie faciliteren om optimaal klantgericht te zijn.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor projectleiders, informatiemanagers, product owners en beleidsmedewerkers bij ministeries, agentschappen en uitvoeringsorganisaties. 

Netwerklunch

Na het ochtendprogramma is er gelegenheid voor een netwerklunch. Ook is er dan de mogelijkheid om verschillende stands van Pega’s partners te bezoeken.

Customer Engagement Summit

De ‘Even ter Zake 2020 bijeenkomst’ is onderdeel van Pega’s Customer Engagement Summit die aansluitend plaatsvindt. U hebt ook de gelegenheid dit programma van 13.00 uur tot 17.30 uur bij te wonen. Op het programma staan interessante praktijkcases en presentaties over de trends en ontwikkelingen in Customer Engagement, Artificial Intelligence en Robotics.

Aanmelden

Bezoek

Op de dag zelf bent u vanaf 09:30 uur welkom, het programma start om 10:00 uur. Het evenement vindt plaats in de Johan Cruijff ArenA (Boulevard 1, Main Entrance E) in Amsterdam.

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.