partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina Pegasystems

logo pegasystems

Uitnodiging Even ter Zake 2019

persberichten | 4 maart 2019

Op woensdag 10 april wordt in Amsterdam (Taets Art and Event Park) de presentatie over RijksZaak gehouden, het innovatieve systeem dat overheidsorganisaties de mogelijkheid biedt zaakgegevens, processen, dossiers én interactie in één systeem af te handelen.

Torens Den Haag

Beeld: Pixabay / djedj

U bent van harte welkom bij de presentatie over RijksZaak, de dienst Zaakgericht Werken, waarbij DICTU de ontwikkelingen rondom de dienst met u wil delen en waarbij tevens klanten vertellen over hun ervaringen met RijksZaak.

Tijdens de Customer Engagement Summit 2018 onthulde DICTU de naam van de nieuwe Rijksbrede dienst voor zaakgericht werken: RijksZaak.

RijksZaak is het innovatieve systeem dat overheidsorganisaties de mogelijkheid biedt zaakgegevens, processen, dossiers én interactie in één systeem af te handelen. Op basis van RijksZaak realiseert DICTU oplossingen die organisaties met elkaar kunnen delen. Daarmee speelt DICTU in op de behoefte van kleine en middelgrote Rijksoverheidsorganisaties aan standaardsystemen, die op maat aanpasbaar is op basis van de nieuwste technologie.

Na de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ), het Agentschap Telecom (AT) en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) is het Staatstoezicht op de Mijnen (SodM) de vierde overheidsorganisatie die gebruik maakt van RijksZaak.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor projectleiders, informatiemanagers, product owners en beleidsmedewerkers bij ministeries, agentschappen en uitvoeringsorganisaties. DICTU presenteert in de ochtend breakout de laatste ontwikkelingen van RijksZaak. RijksZaak gebruikers van het Agentschap Telecom en Staatstoezicht op de Mijnen vertellen over de implementatie van RijksZaak.

Agenda

 • Ontvangst en opening (inloop vanaf 09:30 uur)
 • Strategie DICTU: Henk Klapwijk (directeur Operatie)
 • RijksZaak in de praktijk bij Staatstoezicht op de Mijnen en Agentschap Telecom
 • RijksZaak: één platform voor vele overheidsorganisaties: Wim van der Lingen (Architect DICTU) en Ben Binnendijk (Product owner RijksZaak DICTU).

Netwerklunch

Na het ochtendprogramma is er gelegenheid voor een netwerklunch. Ook is hier de mogelijkheid om verschillende stands te bezoeken.

Customer Engagement Summit

De Even ter Zake 2019 bijeenkomst is onderdeel van Pega’s Customer Engagement Summit die aansluitend plaatsvindt. U hebt ook de gelegenheid dit programma van 13.00 uur tot 17.30 uur bij te wonen. Op het programma staan interessante praktijkcases, een presentatie van marktanalistenbureau Gartner over de trends en ontwikkelingen in Customer Engagement en een panel van Nederlandse CIO’s over de uitdagingen in hun vakgebied.

Aanmelden

Bezoek

Op de dag zelf bent u vanaf 09:30 uur welkom, het programma start om 10:00 uur. Het evenement vindt plaats in Taets Art and Event Park, Hemkade 20, Amsterdam-Zaanstad. Voorafgaand aan het evenement ontvangt u via Pega nog een e-mail met de laatste logistieke details over bereikbaarheid, parkeren etc.

reacties: 1

tags:

 • Ruben Biezeman #

  13 maart 2019, 08:25

  Dag Collega’s ik ben benieuwt wat jullie gedaan hebben met de producten die ik (mede) heb ingekocht.
  Met name geintereseert in of het systeem ook bruikbaar is als contractmanagement systeem …

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.