partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

1 Knooppunt voor alle gemeenten

door: Linda Verkooijen

weblogs | 6 februari 2019

Alle gemeenten zijn aangesloten op het Gemeentelijk Gegevensknooppunt (GGk). Misschien verstuur, ontvang en verwerk je nog handmatig berichten. Wist je dat dit ook automatisch kan? Hiermee bespaar je veel tijd. Het knooppunt maakt het uitwisselen van berichten over Wmo, Jeugd en WLZ veilig en makkelijk.

Linda Verkooijen - PinkRoccade

Het Gemeentelijk Gegevensknooppunt (GGk) heeft een belangrijke rol in de communicatie tussen gemeenten en zorgaanbieders. Je levert dagelijks (jeugd)zorg aan burgers. Via het GGk geef je zorgaanbieders hier de opdracht voor. De zorgaanbieders koppelen via het GGk de voortgang aan je terug. Ook verwerk je declaraties en facturen van zorgaanbieders via het GGk.

Makkelijk tijd besparen

Misschien verstuur je berichten via het GGk nog handmatig. Dit kost je enorm veel tijd. Jammer, want deze tijd kan je ook voor iets anders gebruiken. Automatiseer dit proces door CiVision Samenlevingszaken te koppelen op de webservice van het GGk. Naast de tijdsbesparing sla je bestanden automatisch op jouw netwerk op. Dan hoef je bestanden die afkomstig zijn van zorgaanbieders niet meer los te downloaden vanaf het GGk-webportaal. Dit scheelt weer een extra handeling voor jouw medewerkers. Op deze manier hoef je alleen nog maar periodiek te controleren of er bestanden ontvangen zijn. Deze bestanden verwerk je zoals je gewend bent in CiVision Samenlevingszaken. Heel gemakkelijk!

Lees verder op de website van PinkRoccade Samenlevingszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.