partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

100% digitale dienstverlening voor gemeente Ede in 2025

artikelen | 1 oktober 2015

Over tien jaar moet de dienstverlening van de gemeente Ede richting haar inwoners volledig online verlopen. Te beginnen met de geboorte- en overlijdensaangiftes. De gemeente Ede gaat daarbij voortvarend aan het werk. “Het laatste dat we als gemeente willen, is stilstand in de dienstverlening richting onze inwoners.”

In augustus en september van dit jaar worden de apps iGeboorte en iOverlijden van PinkRoccade Local Government operationeel in Ede. Aanvragen van paspoorten en rijbewijs via het totaalpakket iBurgerzaken volgen in het najaar. Henk van den Boom, afdelingsmanager Burgerzaken en receptiebalies bij de gemeente Ede: “Omdat wij het nog geen goed moment vonden om de Burgerzaken applicatie te gaan aanbesteden, heeft Ede ervoor gekozen om op deze manier in te zetten op digitale dienstverlening. Het laatste dat we als gemeente willen, is stilstand in de dienstverlening richting onze inwoners.”


 

Download het whitepaper: 100% digitale dienstverlening voor gemeente Ede in 2025

U kunt dit whitepaper downloaden door uw naam, organisatie en e-mailadres in te vullen. U ontvangt een mail met de downloadlink.

voornaam

achternaam

organisatie

functie

e-mail

verzenden

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.