partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

17 mei: Webinar datagedreven sturing

nieuws | 11 mei 2022

Meerdere gemeenten zetten de volgende stap met datagedreven sturing. Het team iNzicht van PinkRoccade ondersteunen ze daarbij. Met een stuk advies, maar ook met de implementatie van datagedreven sturing en met een datawarehouse architectuur. 17 mei vertelt Cora Schreuders hoe een datawarehouse architectuur ondersteunend kan zijn bij datagedreven werken.


iCollect als datawarehouse

Met iCollect heb je een toekomstbestendige datawarehouse oplossing met vele mogelijkheden. Elke gemeente bewandelt haar eigen route op haar eigen tempo. iCollect is modulair opgezet zodat het ook aansluit bij de weg die jullie als gemeente volgen.

Webinar iNzicht iCollect

Cora Schreuders, Product Manager Datagedreven Sturing, vertelt hoe een datawarehouse architectuur ondersteunend kan zijn bij datagedreven werken.
Meld je aan via het formulier en hopelijk tot 17 mei!

Meer weten?

Wil je vooraf al meer informatie of een persoonlijke demo van de mogelijkheden van iCollect?
Stuur dan een mail naar mijn collega Erik Snijders: erik.snijders@pinkroccade.nl

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.