partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

2 sprekers, 2 gedachten

door: Annemarie Thomasse

weblogs | 8 oktober 2018

Als je al even in het sociaal domein werkt dan ben je wel gewend aan verandering! Ook wij zitten niet stil. We zijn een innoverend bedrijf en stellen onszelf vaak de vraag: “zijn we nog met de juiste dingen bezig?”. De discussie “moeten we nu weer het roer omgooien?” hoor je bij de koffieautomaat. Ik werd getriggerd door de “veranderingsbubbel”.

Annemarie Thomasse - PinkRoccade

Wat is de “veranderingsbubbel”?

Jaarlijks organiseert Divosa verschillende collegeavonden en een van de onderwerpen was “De veranderingsbubbel”. Hier ben ik over na gaan denken. Verandering. Een woord waar iedereen direct een associatie bij heeft. Ikzelf ben daarin geen uitzondering. Wist je dat je op 2 manieren naar verandering kan kijken? Verandering zit in mensen en in ons DNA. Verandering verloopt min of meer volgens een vast patroon. Daardoor is het voorspelbaar want het gebeurt vanzelf als je een groep mensen bij elkaar hebt.

Lees verder op de website van PinkRoccade Samenlevingszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.