partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

2018 het jaar van GEWOON DOEN!

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 21 april 2018

Het is door mij al vaker gezegd: Het jaar zijn we begonnen met onze eigen hero’s journey vol met ambities voor 2018. Het gehele jaar gaan we hier flink op inzetten. Daarbij gaan wij als managementteam mensen niet aan het handje meenemen. ‘Ga het maar gewoon doen!’, dat is ons motto. Dat het spoor ‘Klantgroepen per app’ ook vorm begint te krijgen, ligt dan ook aan de mensen in de teams die de bal hebben opgepakt. Dat vind ik geweldig om te zien en de eerste ideeën deel ik graag met jullie.

Tjerk Venrooij

Marktsignalen nemen wij serieus

Allereerst: Als er vanuit de markt signalen komen dat onze burgerzakenprocessen niet aan de behoeften voldoen, nemen wij deze serieus. We stellen ons de vraag hoe we het signaal van de klant kunnen oplossen: ‘waar heeft de klant jeuk van, en waarmee kunnen we hem helpen krabben?’.

Het uitbreiden of aanpassen van bestaande software is soms essentieel om:

  • nieuwe vragen uit de markt te kunnen beantwoorden,
  • nieuwe inzichten in het vakgebied te verwerken of
  • een betere gebruikerservaring te bieden voor de (nieuwe) gebruikers.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.