partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

25 januari: Online event Common Ground & API's

nieuws | 22 december 2021

Laat je inspireren om samen te werken aan de dienstverlening van de toekomst. Als Partner van Betekenis organiseert PinkRoccade Local Government op dinsdag 25 januari een gratis online event over de adoptie van Common Ground en API’s. Waar liggen de uitdagingen en wat zijn de redenen om juist wel of juist niet aan de slag te gaan?

Api’s on tour

Samen met gemeenten zetten de businessunits van PinkRoccade op eigen tempo en rekening houdend met klantbehoeften stappen richting Common Ground en de nieuwe wijze van gegevensuitwisseling via API’s. Daar waar het ene domein druk bezig is met het bouwen en uitrollen van API’s zien we bij de andere domeinen weinig tot geen beweging. Hoe komt dat?

Tijdens dit online event bespreken we met tafelgasten de ontwikkelingen en uitdagingen over de adoptiesnelheid van Common Ground en API’s. Waar liggen de uitdagingen en wat zijn de redenen om juist wel of juist niet aan de slag te gaan? En zien onze tafelgasten na deze sessie domein overstijgende gelijkenissen waar we samen vorm aan kunnen geven? Of blijft elk domein op zijn of haar eigen wijze en tempo bewegen?

Datum: 25 januari
Tijd: 10.30-12.00 uur

Reserveer dinsdag 25 januari alvast in je agenda én meld je aan!

Dit event is voor een brede doelgroep interessant

In dit online event zijn de domeinen: Informatievoorziening, Publiekszaken, Ruimte & Omgeving, Financiën & Services en Proces & Services vertegenwoordigd.
Omdat onze tafelgasten verschillende functies en disciplines binnen de gemeente vertegenwoordigen is dit event interessant voor: Bestuurders, Informatiemanagers, Adviseurs, Functioneel beheerders en Applicatiebeheerders.

Wil jij weten welke ontwikkelingen er in jouw domein spelen? Schrijf je dan nu in! Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. De link om het event live te volgen volgt binnenkort.

Komt deze dag je niet gelegen? Meld je dan alsnog aan. Alle inschrijvingen ontvangen na het event de video.

Ben jij er ook bij? Alleen samen maken we de stap naar Common Ground!

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over dit online event of je inschrijving? Neem dan contact op met Monique de Hond via Monique.deHond@PinkRoccade.nl of 06 46 09 10 41.

Graag tot dan!

Annemarie Stel,
Product Manager Informatievoorziening

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.