partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

45 gemeenten live met iDocumentcreatie: de vaart zit erin!

door: Engelbert Wijnhoven

weblogs | 21 december 2020

Je moest er even op wachten, maar het wachten wordt beloond: iDocumentcreatie is beschikbaar voor implementatie! Inmiddels maken ruim 45 gemeenten succesvol gebruik van iDocumentcreatie. En veel gemeenten zullen de komende periode nog volgen. Hierdoor zijn zij in staat om vanuit iBurgerzaken, op een eenvoudige en efficiënte manier documentsjablonen aan te maken én aan te passen.

Engelbert Wijnhoven - PinkRoccade


Het stappenplan voor een vlekkeloze ingebruikname

Een korte overgangssituatie (en snelle uitfasering van Kofax of SmartDocuments) naar iDocumentcreatie staat voorop als het gaat om een succesvolle implementatie. Vervolgens doorlopen we samen deze 4 stappen:

1. Wij implementeren iDocumentcreatie in jullie productieomgeving (bij voorkeur eerst nog in de testomgeving) en trainen de applicatiebeheerder(s);
2. Samen maken we inzichtelijk hoeveel documenten in gebruik zijn, welke bestaande custom documenten er overgezet
3. We gaan aan de slag met het omzetten van de eerste documenten in de productieomgeving (bij voorkeur eerst nog in de testomgeving). Het document wordt pas in productie genomen (gepubliceerd) na controle en akkoord van de gemeente;
4. Daarna gaat de gemeente zelf aan de slag met het omzetten van alle overige documenten.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.