partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

persberichten

 • Jouw Gemeente Mijn Gemeente maakt kans op internationale marketingprijs en de Grand Prix Content Marketing

  Naast de nominatie voor de CMA International Content Marketing Awards 2016 is Jouw Gemeente Mijn Gemeente genomineerd voor de Nederlandse Grand Prix Content Marketing 2016. En niet zo maar een categorie: het inspiratieplatform strijdt met Ziggo en KPN in de hoofdcategorie Business-to-Business.

 • CLIQ helpt gemeenten bij versneld aansluiten op LV-WOZ

  Het landelijke register met daarin de WOZ-waarde van alle 8,7 miljoen Nederlandse huizen is nog niet klaar, meldt NRC. Een meerderheid van de gemeenten haalt de deadline voor het openbaar maken van de WOZ-waarde van woningen niet.

 • Aansluiten OLO via Digikoppeling vóór 1 januari 2017

  Vanuit Rijkswaterstaat ontvingen wij het volgende bericht:
  ‘In het kader van de beveiligingseisen van de overheid worden xml-bestanden niet meer als bijlage bij een e-mail bij het indienen van een aanvraag verzonden. De xml-bestanden worden dan alleen op de ftp-server aangeboden.

 • CLIQ ontzorgt gemeenten bij het aansluiten op het Stelsel van Basisregistraties.

  Vanaf oktober 2016 gaan de eerste gemeenten werken met de nieuwe propositie CLIQ, een knooppuntdienst die vanuit de Pink Private Cloud gemeenten aansluit op het Stelsel van Basisregistraties en Landelijke Voorzieningen.

 • PinkRoccade test succesvol digitale informatiestroom Jeugd-GGZ en gemeente

  PinkRoccade Healthcare en PinkRoccade Local Government hebben voor de eerste keer een gezamenlijke project in de GGZ succesvol getest. De samenwerking omhelst het digitaliseren van de Jeugd-GGZ informatiestroom tussen gemeenten en GGZ-instellingen. Het hele traject, van aanvraag tot declaratie, wordt door de systemen van PinkRoccade Healthcare en PinkRoccade Local Government ondersteund.

 • Jouw Gemeente Mijn Gemeente gaat verder

  Het platform Jouw Gemeente Mijn Gemeente, een inspiratieplatform waarbij de ervaringen van IT-talenten van verschillende gemeenten op het gebied van digitalisering worden gedeeld, gaat weer beginnen aan een nieuwe serie.

 • Kred’it en PinkRoccade Local Government slaan handen ineen

  PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), heeft per 1 juli 2016 de aandelen van Kred’it B.V. overgenomen van directeur en enig aandeelhouder Jesse Rasmussen.

 • Vicrea treedt toe tot het softwarehuis Total Specific Solutions

  Met Vicrea, de GEO IT marktleider, versterkt Total Specific Solutions haar marktpositie. Vicrea is een innovatief bedrijf dat zich gedurende de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot marktleider op het gebied van GEO ICT voor geïntegreerde informatie oplossingen. Total Specific Solutions (TSS) ziet de toevoeging van Vicrea tot haar organisatie als een belangrijke aanwinst in de Nederlandse overheidsmarkt en een strategische aanvulling op haar leidende marktpositie.

 • Applicatiebeheer ook tijdens je vakantie goed geregeld?

  De zomervakanties komen er al weer bijna aan! Zorgeloos op vakantie? Zorg ervoor dat het Applicatiebeheer van Makelaarsuite blijft doorlopen.

 • Prefill e-formulieren

  Burgers en bedrijven mogen een correcte en optimale vooringave verwachten wanneer ze een e‑formulier invullen op de website van de gemeente. Het koppelvlak Prefill eFormulierenservices helpt daarbij en is vanaf nu beschikbaar.

 • Burgerportaal iSamenleving beschikbaar

  iSamenleving biedt vanaf nu het Burgerportaal. Gemeenten krijgen hierdoor de mogelijkheid om de burger nog actiever te betrekken bij zijn eigen plan.

 • ICT-project Stroomopwaarts en PinkRoccade genomineerd voor Computable Award 2016

  De samenwerking tussen Stroomopwaarts MVS en PinkRoccade Local Government op het gebied van uitkeringen, is genomineerd voor een Computable Award in de categorie ICT-project van het jaar bij de overheid.

 • Derde aflevering cloud-serie Jouw Gemeente Mijn Gemeente

  De derde en laatste aflevering van de cloud-serie van Jouw Gemeente Mijn Gemeente. Tosca heeft nu een dag meegelopen bij de gemeente Veere, die met al hun gemeentelijke applicaties in de cloud zitten, maar wat heeft ze daar nu van geleerd? Wat gaat ze bij haar eigen gemeente Waddinxveen doen?

 • Nieuwsbrieven Publiekszaken (overzicht)

  Verbeteren van de (digitale) dienstverlening voor burger en bedrijf staat met stip op één bij vele gemeenten. Mogelijk ook bij u? Zelf het wiel uitvinden is niet nodig, laat collega gemeenten u inspireren. Gebruik alle hulp die u kunt krijgen om ook uw dienstverlening te optimaliseren. 

 • 50ste gemeente aangesloten op Basisregistratie Kadaster

  PinkRoccade Local Government heeft de 50ste gemeente aangesloten aan de Basisregistratie Kadaster (BRK). Voor de gemeente is het nu mogelijk om real-time informatie op te halen over objecten, zoals bedrijfspanden en woningen, binnen de gemeente. Gegevens hoeven door burgers en bedrijven dan nog maar één keer worden ingevuld.