partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

persberichten

 • PinkRoccade Local Government lanceert Jouw Gemeente Mijn Gemeente

  
Platform voor IT-professionals op het gebied van gemeentelijke digitalisering

  PinkRoccade Local Government lanceert Jouw Gemeente Mijn Gemeente, een inspiratieplatform waarbij de ervaringen van IT-talenten van verschillende gemeenten op het gebied van digitalisering worden gedeeld. Het platform bestaat uit een videoreeks, waarbij IT’ers worden uitgedaagd om een dag inspiratie op te doen bij een andere gemeente, en daarnaast blogposts van deelnemende gemeenten, handige tools en whitepapers.

 • Digitale visitekaartjes altijd up-to-date

  Op het NVVB congres komt u veel collega’s tegen. Waaronder zeker ook personen die u later nog eens wilt spreken, om bijvoorbeeld ervaringen uit te wisselen. Hoe gaat u contactgegevens delen? Het uitwisselen van visitekaartjes is natuurlijk een optie, als u die al heeft. Maar zijn de uitgewisselde gegevens nog actueel op het moment dat u het contact wilt leggen? 

 • Voorjaarsseminar 2016

  Op maandag 23 mei organiseren we het Voorjaarsseminar 2016. Tijdens dit Voorjaarsseminar praten we je bij over deze ontwikkelingen, uiteraard nemen we je ook mee in de veranderingen qua wetgeving.

 • Update voortgang vernieuwde financieel systeem

  In de vorige nieuwsbrief hebben we u bericht over de voortgang van ons vernieuwde financiële systeem. Een oplossing die de zelfredzaamheid van uw organisatie bevordert, de financiële informatievoorziening LEAN en real-time maakt en plaats- en tijdonafhankelijk werken faciliteert door gebruik van eenvoudige en moderne APPS.

 • Workshop Toolkit Informatievoorziening

  De Toolkit Informatievoorziening biedt veel mogelijkheden om informatie samen te stellen voor uw organisatie. Informatie waarmee inzicht verkregen kan worden in allerlei zaken die medewerkers van de gemeente helpen bij het efficiënt en effectief uitvoeren van de gemeentelijke processen.

 • Bekend met de SAProuter?

  Om support te krijgen bij incidenten op uw SAP systemen is een betrouwbare connectie via de SAProuter noodzakelijk. De SAProuter borgt dat alleen geautoriseerde systemen toegang krijgen tot uw SAP systeemlandschap en stelt u in staat om deze connecties te controleren en indien nodig actief te maken.

 • Landelijke Voorziening WOZ: gemeente Huizen snelle aansluiter

  Gemeente Huizen en PinkRoccade Local Government hebben onlangs de aansluiting op de Landelijke Voorziening WOZ (LV WOZ) met succes afgerond. Huizen is daardoor één van de eerste gemeenten in Nederland met toegang tot dit online loket. 

 • Webinar 'Toolkit Informatievoorziening'

  Vaak wordt er gedacht als een domeinapplicatie gekoppeld is aan het distributiesysteem dat alle data op de juiste manier verwerkt wordt en niet meer wordt aangepast door eindgebruikers. Helaas is dit in de praktijk niet zo.

 • Co-creatie COO-module BRK gemeente Breda en Zundert

  Afgelopen maanden is in co-creatie met gemeenten Breda en Zundert hard gewerkt aan een nieuwe module van CiVision Operationele Overzichten. Met deze module kunnen eindgebruikers de BRK-gegevens afkomstig uit de landelijke voorziening van het Kadaster eenvoudig raadplegen, zowel administratief als geografisch via de kaart.
  Vrijdag 26 februari is deze module gepresenteerd aan alle betrokkenen en succesvol geëvalueerd.

 • Maassluis, Vlaardingen en Schiedam gaan voor kortere wachttijden uitkeringen

  Het regionaal participatiebedrijf Stroomopwaarts MVS werkt voortaan met CiVision Samenlevingszaken van PinkRoccade Local Government om aanvragen voor inkomensondersteuning te verwerken. Het nieuwe systeem realiseert een efficiëntere verwerking en afhandeling van uitkeringsaanvragen, toeslagen en regelingen voor inwoners van de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

 • PinkRoccade sluit 16e Landelijke voorziening aan op basis van Digikoppeling

  Bij gemeente Tynaarlo heeft PinkRoccade Local Government een koppeling met het Gemeentelijke Gegevensknooppunt (GGK) gerealiseerd op basis van de nieuwste koppelvlakspecificaties (versie 2.0). Via het GGK kunt u berichten uitwisselen in het kader van WMO en de Jeugdwet. Daarnaast kunt u gebruik maken van de WLZ-registertoets.

 • Nieuw ERP-systeem provincie Utrecht voor effectievere en goedkopere bedrijfsvoering

  Het ERP-systeem helpt Provincie Utrecht om de interne werkprocessen – onder andere Financiën, In- en Verkoop, Personeelszaken en Facilitaire Diensten – vanuit één informatiesysteem te ondersteunen.

 • Digikoppeling-adapter PinkRoccade doorstaat marktscan KING en Logius

  De Marktscan Digikoppeling toetst het dienstenaanbod van leveranciers op diverse eigenschappen. Denk dan aan koppelingsmogelijkheden op basis van internationale standaarden voor koppelvlakken (onder andere WUS en ebMS), informatie over doorlooptijden van implementatietrajecten en reactietijden van de helpdesk.

 • Webinar Zaakgericht Werken

  Zaaksystemen: de nieuwe kleren van de keizer?

  Burgers en bedrijven verwachten van de overheid een moderne dienstverlener. Producten en diensten moeten hierbij op een kwalitatief hoogwaardig niveau en binnen gestelde termijnen geleverd worden. Gemeenten hanteren hierbij in de bedrijfsvoering steeds vaker de principes van ‘zaakgericht werken’.

 • Update Simple Finance

  Het is u vast niet ontgaan dat PinkRoccade Local Government bezig is met het moderniseren van de financiële informatievoorziening.