partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Van regiegemeente naar faciliterende gemeente

1 oktober 2013

Van regiegemeente naar faciliterende gemeente

De herverkaveling van publieke dienstverlening biedt kansen voor alle betrokken partijen, maar met name voor de inwoners van gemeenten. We krijgen de kans om nieuwe, andere dienstverlening te ontwikkelen die optimaal aansluit bij de burger en de toekomst van onze maatschappij.

lees meer

Meerssen als eerste gemeente over op SEPA Incasso

4 september 2013

PinkRoccade-logo

Meerssen stapt als eerste gemeente in Nederland over op SEPA Incasso, in samenwerking met de Bank Nederlandse Gemeenten. SEPA, Single Euro Payments Area, is een belangrijke stap op weg naar een geïntegreerde Europese betaalmarkt.

lees meer

Is er een toekomst voor gemeenten?

door: Erleyne Brookman, 27 augustus 2013

PinkRoccade-logo

Burgers vinden een weg om de gemeenten heen, dat doen ze nu al. Wees op tijd en heb het lef om te laten zien wat echt relevant is, dan volgt de innovatie vanzelf.

lees meer

De nieuwe lokale overheid

Organisatieontwikkeling voor moderne gemeentelijke dienstverlening

15 augustus 2013

Hoe zien de verantwoordelijke managers binnen Nederlandse gemeenten de toekomst van de gemeentelijke organisatie? Hoe vinden lokale overheden aansluiting bij nieuwe vormen van publieke dienstverlening en private partijen en hoe gaan zij om met de sturing daarop? Wat vraagt het van de interne organisatie? En geldt voor elke gemeente überhaupt hetzelfde scenario?

lees meer

SaBeWa Zeeland kiest voor Vastgoed- en Belastingensuite

PinkRoccade wint derde aanbesteding op rij op het gebied van belastingen

1 augustus 2013

PinkRoccade-logo

PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, heeft voor de derde keer op rij een aanbesteding voor de Vastgoed- en Belastingensuite gewonnen.

lees meer

“Met digitalisering meer gelijkwaardigheid in relatie”

Zelfwerkzame klant sociale dienst doet eigen administratie

18 juli 2013

PinkRoccade-logo

Minister Plasterk wil dat in 2017 alle overheidsdienstverlening digitaal beschikbaar is. Voor klanten van de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo is dat al bijna zover. De klant wordt zelfwerkzamer en medewerkers van de ISD hebben meer tijd voor hun kerntaak: begeleiden naar betaald werk.

lees meer

Pink tegen kanker: 100 km estafetteloop tegen huidkanker

15 juli 2013

PinkRoccade-logo

Met hopelijk heel veel sponsorgeld staan er naar verwachting tientallen collega’s en relaties aan de start. Door middel van de Pink Sponsorloop 2013 willen wij het wetenschappelijk onderzoek naar de opname en omzetting van de BRAF remmers in het bloed bij uitgezaaide melanoompatiënten kracht bijzetten.

lees meer

Gemeente Stein in de wolken

12 juli 2013

PinkRoccade-logo

De gemeente Stein brengt al haar applicaties onder in de Pink Private Cloud van PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions.

lees meer

De nieuwe lokale overheid

Traditionele sectorale indeling moet op de schop

18 april 2013

PinkRoccade-logo

De transitie naar een samenleving waarin burgerparticipatie centraal staat, vereist dat de gemeente afscheid neemt van de traditionele sectorale indeling. PinkRoccade Local Government loopt daarop vooruit en werkt in publiek-private samenwerking met de gemeenten aan standaardisatie van oplossingen voor de nieuw gedefinieerde aandachtsgebieden bedrijfsvoering, publiekszaken, ruimte en ontwikkeling en samenlevingszaken.

lees meer

Nieuwkoop kwartiermakersgemeente van PinkRoccade.

2 april 2013

PinkRoccade-logo

De gemeente Nieuwkoop en PinkRoccade Local Government, IT-dienstverlener voor de gemeentemarkt, werken gezamenlijk aan een nieuwe burgerzakenoplossing. Nieuwkoop is een van de 25 kwartiermakersgemeenten van PinkRoccade.

lees meer