partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

PinkRoccade Local Government is een leverancier van software en dienstverleningsconcepten voor de lokale overheid. Wij leveren informatiesystemen die de gehele keten bedienen. Wij bestaan uit zes zelfstandige businessunits: Financiën & Services, Informatievoorziening, Proces & Services, Publiekszaken, Ruimte & Omgeving en Samenlevingszaken. We zijn de partner die verbindt en zich bewezen heeft. Met de overheid aan de wieg van ons bestaan, zijn we er voor alle lokale overheden van Nederland.

Werk jij mee aan de lokale overheid van de toekomst?

Pink tegen kanker: 100 km estafetteloop tegen huidkanker

15 juli 2013

PinkRoccade-logo

Met hopelijk heel veel sponsorgeld staan er naar verwachting tientallen collega’s en relaties aan de start. Door middel van de Pink Sponsorloop 2013 willen wij het wetenschappelijk onderzoek naar de opname en omzetting van de BRAF remmers in het bloed bij uitgezaaide melanoompatiënten kracht bijzetten.

lees meer

Gemeente Stein in de wolken

12 juli 2013

PinkRoccade-logo

De gemeente Stein brengt al haar applicaties onder in de Pink Private Cloud van PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions.

lees meer

De nieuwe lokale overheid

Traditionele sectorale indeling moet op de schop

18 april 2013

PinkRoccade-logo

De transitie naar een samenleving waarin burgerparticipatie centraal staat, vereist dat de gemeente afscheid neemt van de traditionele sectorale indeling. PinkRoccade Local Government loopt daarop vooruit en werkt in publiek-private samenwerking met de gemeenten aan standaardisatie van oplossingen voor de nieuw gedefinieerde aandachtsgebieden bedrijfsvoering, publiekszaken, ruimte en ontwikkeling en samenlevingszaken.

lees meer

Nieuwkoop kwartiermakersgemeente van PinkRoccade.

2 april 2013

PinkRoccade-logo

De gemeente Nieuwkoop en PinkRoccade Local Government, IT-dienstverlener voor de gemeentemarkt, werken gezamenlijk aan een nieuwe burgerzakenoplossing. Nieuwkoop is een van de 25 kwartiermakersgemeenten van PinkRoccade.

lees meer

Groningen en Ten Boer kwartiermakergemeenten

28 maart 2013

PinkRoccade-logo

Gemeente Groningen en gemeente Ten Boer treden toe tot de groep van 25 kwartiermakergemeenten van PinkRoccade, die een voortrekkersrol spelen in het mGBA-programma van de overheid en gezamenlijk de nieuwe iBurgerzaken-oplossing ontwikkelen en implementeren.

lees meer

Gemeente Urk gaat met kernapplicaties in de cloud

28 februari 2013

PinkRoccade-logo

Door de kernapplicaties voor de gemeentelijke dienstverlening in de cloud onder te brengen, verwacht Urk burgers, bedrijven en de eigen medewerkers te kunnen voorzien van een optimale dienstverlening.

lees meer

Cloud voor gemeenten: wel de mogelijkheden, niet de lasten

23 januari 2013

PinkRoccade-logo

Gemeenten kunnen eigenlijk niet meer om de cloud heen. Applicaties en gegevens zijn in een cloud beter beveiligd dan in een gemiddeld gemeentehuis. Bovendien is de cloud handiger, goedkoper en energiezuiniger.

lees meer

mGBA in stroomversnelling

door: Marco van der Hoeven, 18 oktober 2012

PinkRoccade-logo

Op dit moment worden grote stappen gezet in de invoering van de mGBA. Twintig kwartiermakergemeenten van PinkRoccade werken samen aan een moderne Burgerzaken-oplossing en delen best practices, dankzij een unieke samenwerking tussen wetgever, gebruikers en de leverancier. De gebruikersvereniging van PinkRoccade Local Government speelt hierin een belangrijke faciliterende rol.

lees meer

Samen werken aan Overheid 2.0

17 juli 2012

PinkRoccade-logo

De mooie ideeën van de afgelopen jaren over een Overheid 2.0 zien we steeds vaker gewoon praktijk worden. Dit vraagt ook om een verandering van de traditionele ICT-leverancier. Niet meer de leverancier van standaardsoftware, maar een innovatieve partner in oplossingen die de Ambtenaar 2.0 ondersteunen.

lees meer

Gemeenten kunnen prestaties meten én bijsturen: Meten is weten

12 mei 2012

PinkRoccade-logo

Het gericht meten van het eigen succes zit niet in de genen van de gemeente. Maar het is wel degelijk mogelijk én noodzakelijk, stelt PinkRoccade Local Government.

lees meer