partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

persberichten

 • Gemeente Neder-Betuwe vierde integrale cloud klant!

  Vlak voor de jaarwisseling hebben we succesvol een nieuwe klant met al haar PinkRoccade applicaties naar onze Pink Private Cloud gemigreerd.

 • Webinar 'Aan de slag met Vennootschapsbelasting'

  Vanaf dit jaar zijn gemeenten belastingplichtig voor de Vennootschapsbelasting (VPB). Onlangs hebben wij je bericht dat PinkRoccade Local Government vanaf heden de implementatie hiervan voor je kan uitvoeren. Wij ontvangen sindsdien veel vragen over de VPB.

 • Meldplicht datalekken vanaf 2016 actief

  Vanaf 1 januari 2016 wordt het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Deze wet betreft zowel grootschalige (cyber)inbraak incidenten als diefstal van bijvoorbeeld laptops of USB-sticks.

 • Hybrid Cloud update

  De Hybrid Cloud als gegevensknooppunt komt steeds dichterbij. Na een geslaagde proof of conceptfase hebben we een keuze kunnen maken in de technieken en platformen die we gaan gebruiken om Makelaarsuite geschikt te maken voor de meest recente ontwikkelingen.

 • Webinar 'LARS, de 'Uber' voor leerlingenvervoer'

  LARS (Leerlingen App Rijd Samen) heeft dinsdag 3 november jl. de Computable Award ICT-project van het jaar in het onderwijs gewonnen. Naar aanleiding van deze (extra) publiciteit zijn er veel vragen over de app, welke we gedurende het webinar ‘LARS, de ‘Uber’ voor leerlingenvervoer’ zoveel mogelijk beantwoorden.

 • Innovatie zaakgericht werken dankzij unieke co-creatie Dimpact met Atos/PinkRoccade

  Sociale dienst-balie

  Onder regie van gemeentelijk samenwerkingsverband Dimpact hebben Atos, PinkRoccade Local Government en achttien lidgemeenten een jaar intensief samengewerkt aan de functionele integratie van het generieke zaaksysteem van Atos, zijnde de e-Suite, met het nieuwe burgerzakensysteem van PinkRoccade, zijnde iBurgerzaken.

 • LARS winnaar Computable Award ICT-project in onderwijs

  LARS heeft de Computable Award ICT-project van het jaar in het onderwijs gewonnen. LARS (Leerlingen App Rijd Samen) maakt het voor ouders van kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking mogelijk om af te spreken wie hun kinderen naar school brengt en weer ophaalt.

 • PinkRoccade sluit Maasdriel als 100e gemeente aan op NHR

  De gemeente Maasdriel is aangesloten op het Nieuw HandelsRegister (NHR) via Makelaarsuite van PinkRoccade Local Government. Met deze aansluiting beschikt de gemeente over real-time bedrijfsgegevens afkomstig van de Kamer van Koophandel (KvK). Voor PinkRoccade Local Government is het de 100e NHR-aansluiting.

 • Gemeenten kunnen aanzienlijk besparen op het inkoopproces

  PinkRoccade Local Government investeert samen met haar klanten voortdurend in de innovatie van gemeentelijke processen. Eén van de onderwerpen die vaak terugkomt is het inkoopproces.

 • Innovatiecongres

  Op maandag 5 oktober organiseert PinkRoccade Local Government het Innovatiecongres in Mediaplaza (Jaarbeurs Utrecht). Het congres waarbij u wordt bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van selfservice, dienstverlening en ICT.

 • PinkRoccade Local Government stelt ICT-werkervaringsplek beschikbaar

  PinkRoccade Local Government gaat vanaf september een werkplek aanbieden op de Servicedesk bij de businessunit Samenlevingszaken. Mensen die een bijstandsuitkering hebben kunnen zo in een half jaar specifieke vaardigheden opdoen.

 • Hoe waterdicht is uw belastingsysteem?

  Met de accountantscontrole van PinkRoccade Local Government heeft u per belastingsoort, kohier, boekjaar of belastingjaar inzicht in de opbrengsten en de reden waarom een opbrengst niet te gelde is gemaakt.

 • Sneller alle zaken rondom overlijden regelen met app iOverlijden

  Betere en goedkopere dienstverlening voor burgers, uitvaartverzorgers én gemeenten

  De Wet Elektronische Dienstverlening Burgerlijke Stand maakt het vanaf 1 juli landelijk mogelijk om overlijdensakten digitaal te ondertekenen en af te handelen. PinkRoccade Local Government speelt hierop in met de app iOverlijden, met voordelen voor alle partijen.

 • PinkRoccade Ledenservice - Hulp bij decentralisaties

  Eind vorig jaar kondigde PinkRoccade Local Government haar nieuwe ledenservice aan. De PinkRoccade Ledenservice bestaat uit advies en sturing rondom de decentralisaties. Bij PinkRoccade Local Government helpen we uw gemeente graag verder. Wij staan ook dit jaar voor u klaar bij vragen over de ontwikkelingen rondom de decentralisaties.

 • Verminder uw werkdruk nu!

  Met iBurgerzaken wordt het mogelijk gemaakt dat burger en gemeente een bijzonder partnership aangaan. Aan de basis staan 7×24 uur selfservice voor en door de burger, innovatie en co-creatie met gemeenten, gezamenlijk partnership en wederzijds vertrouwen.