partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

persberichten

 • 55 gemeenten aangesloten op justitiële gegevensuitwisseling-koppeling CORV

  Sinds 1 januari zijn 55 Nederlandse gemeenten door PinkRoccade Local Government aangesloten aan de CORV. Hiermee hebben de gemeenten voldaan aan de verplichting hiertoe in het kader van de Jeugdwet. De koppeling is een opmaat tot de verdere implementatie van het programma iSamenleving.

 • Pink Sponsoractie ziekte van Huntington haalt 8.567 euro op

  PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, heeft met de sponsoractie ‘Pink voor onderzoek naar Huntington 8.567 euro opgehaald.

 • Onderzoek ziekte van Huntington speerpunt Pink Sponsoractie

  Pink Sponsoractie 2014.

  PinkRoccade Local Government organiseert op 10 oktober 2014 de Pink Sponsoractie door ’s-Hertogenbosch ten behoeve van onderzoek naar de ziekte van Huntington.

 • Helft burgers wil zich vrijwillig inzetten voor gemeenschap

  PinkRoccade-logo

  Bijna de helft (45 procent) van de Nederlanders wil zich vrijwillig inzetten voor de gemeenschap. Dat blijkt uit onderzoek van ICT-dienstverlener PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, onder 1.050 Nederlanders.

 • Innovators strijden tijdens Prototype This om beste overheidsapp voor burgers

  PinkRoccade lanceert denktank PinkValley

  Ambtenaren, zorgprofessionals en andere ‘innovators’ strijden tijdens het event ‘Prototype This’ om de beste overheidsapp voor burgers te bedenken. De teams ontwikkelen een concreet concept, waarvan er één daadwerkelijk wordt gerealiseerd. ‘Prototype This’ vindt op 12 september plaats en is onderdeel van PinkValley, een programma met als doel dienstverlening richting burgers te verbeteren.

 • Eerste CORV-koppeling werkt

  Techniek gereed voor berichtenuitwisseling jeugdzorg

  Ingang ministerie Veiligheid&Justitie

  PinkRoccade Local Government heeft als eerste de koppeling met de CORV (Collectieve Opdracht Routeer Voorziening) van het ministerie van Veiligheid en Justitie gerealiseerd. Dit maakt berichtenuitwisseling mogelijk tussen gemeenten en het justitieel domein.

 • Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel nemen iSamenleving af

  PinkRoccade Local Government ontwikkelt nieuwe decentralisatie-oplossing met gemeente Waalwijk

  Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel nemen iSamenleving af

  De Friese gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel werken samen om de nieuwe werk-, inkomen- en zorgtaken aan te pakken. Ze zetten hiervoor de CiVision-modules van PinkRoccade Local Government in. Ook wordt de uitbreiding naar iSamenleving voor de aankomende decentralisaties geïmplementeerd. Deze oplossingen zijn door PinkRoccade Local Government ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Waalwijk.

 • Gemeenten krijgen beter inzicht door intelligent gebruik van gegevens

  PinkRoccade Local Government en VCD Business Intelligence geven ambtenaren en bestuur instrument om ambities en doelen efficiënter te realiseren

  PinkRoccade-logo

  PinkRoccade Local Government en VCD Business Intelligence ontwikkelen een oplossing waarmee gemeentelijke overheden hun ambities, doelen en bedrijfsvoering kunnen monitoren.

 • Nieuw Handels Register (update)

  Medio dit jaar is de aansluiting op het Nieuw Handels Register (NHR) aansluiting verplicht. Dit betekent dat, indien u dat nog niet gedaan heeft, er dit jaar een keuze gemaakt moet worden voor een oplossing. Onze oplossing loopt voorop in de markt: Vanaf de voorjaarsrelease 2013 is het al mogelijk met Makelaarsuite de aansluiting te realiseren op NHR. Bent u klaar voor tijdige aansluiting op NHR?

 • Belastingsuite geschikt om aan te sluiten op Landelijke Voorziening WOZ

  PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, heeft de formele bevestiging van de Waarderingskamer gekregen dat de Belastingensuite geschikt is om aan te sluiten op de Landelijke Voorziening WOZ. Hiermee is een belangrijke stap genomen in het realiseren van de gemaakte afspraken rondom het convenant Sectormodel WOZ.

 • TSS neemt volgende stap in groeistrategie met nieuwe eigenaar

  Total Specific Solutions wordt belangrijk onderdeel van Europese groeiambitie Constellation Software

  TSS-logo

  Total Specific Solutions (TSS), de grootste vertical market software (VMS)-onderneming van de Benelux, neemt de volgende stap in haar groeistrategie met een nieuwe eigenaar Constellation Software. TSS heeft in de Benelux succesvolle en sterke posities gerealiseerd in de verticale markten zorg, finance en overheid. Samen met Constellation Software kan TSS haar Benelux en Europese positie verder verstevigen.

 • Meerssen als eerste gemeente over op SEPA Incasso

  PinkRoccade-logo

  Meerssen stapt als eerste gemeente in Nederland over op SEPA Incasso, in samenwerking met de Bank Nederlandse Gemeenten. SEPA, Single Euro Payments Area, is een belangrijke stap op weg naar een geïntegreerde Europese betaalmarkt.

 • SaBeWa Zeeland kiest voor Vastgoed- en Belastingensuite

  PinkRoccade wint derde aanbesteding op rij op het gebied van belastingen

  PinkRoccade-logo

  PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, heeft voor de derde keer op rij een aanbesteding voor de Vastgoed- en Belastingensuite gewonnen.

 • Pink tegen kanker: 100 km estafetteloop tegen huidkanker

  PinkRoccade-logo

  Met hopelijk heel veel sponsorgeld staan er naar verwachting tientallen collega’s en relaties aan de start. Door middel van de Pink Sponsorloop 2013 willen wij het wetenschappelijk onderzoek naar de opname en omzetting van de BRAF remmers in het bloed bij uitgezaaide melanoompatiënten kracht bijzetten.

 • Gemeente Stein in de wolken

  PinkRoccade-logo

  De gemeente Stein brengt al haar applicaties onder in de Pink Private Cloud van PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions.