partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

PinkRoccade Local Government is een leverancier van software en dienstverleningsconcepten voor de lokale overheid. Wij leveren informatiesystemen die de gehele keten bedienen. Wij bestaan uit zes zelfstandige businessunits: Financiën & Services, Informatievoorziening, Proces & Services, Publiekszaken, Ruimte & Omgeving en Samenlevingszaken. We zijn de partner die verbindt en zich bewezen heeft. Met de overheid aan de wieg van ons bestaan, zijn we er voor alle lokale overheden van Nederland.

Werk jij mee aan de lokale overheid van de toekomst?

Verbeteren, Verrijken en Vooruitdenken met de 3 nieuwe iBurgerzakenteams

door: Sanne van der Zanden, 4 december 2020

Sanne van der Zanden

We willen en kunnen iBurgerzaken nog elke dag een beetje beter maken. Dit doen we door te blijven Verbeteren, Verrijken én Vooruitdenken. Deze ’3 V’s’ heb je vast al eens voorbij horen/zien komen (bijvoorbeeld in de blogs van Sanne van der Zanden). 3 nieuwe teams gaan hier dagelijks invulling aan geven.

lees meer

Met iBurgerzaken staan wij open voor Common Ground

door: Engelbert Wijnhoven, 27 november 2020

Engelbert Wijnhoven - PinkRoccade

Common Ground heeft in korte tijd –terecht– veel draagvlak en naamsbekendheid gekregen bij gemeenten, andere overheidsorganisaties en marktpartijen. Inmiddels zijn verschillende teams begonnen met het ontwikkelen van toepassingen volgens de principes van Common Ground. Dat gebeurt op een moderne, agile manier van werken: in korte cycli van ontwikkelen, reviewen en verbeteren. Wij staan er met iBurgerzaken voor open!

lees meer

iBurgerzaken gekoppeld met de Berichtenbox van MijnOverheid

door: Frank van Baren, 20 november 2020

Frank van Baren - PinkRoccade

In release 3.9 heeft team Edge gewerkt aan de koppeling van iBurgerzaken met de Berichtenbox van MijnOverheid. Deze koppeling is een alternatief voor het versturen van e-mails naar de burger vanuit iBurgerzaken. Het is zelfs een beter alternatief, want via de Berichtenbox mag je ook privacygevoelige gegevens versturen naar de burger.

lees meer

De beweging is ingezet, ga je mee?

3 november 2020

Beeld bij verhaal PinkRoccade

Common Ground heeft in korte tijd – terecht – veel draagvlak en naamsbekendheid gekregen bij gemeenten, andere overheidsorganisaties en marktpartijen. Inmiddels zijn verschillende teams begonnen met het ontwikkelen van toepassingen volgens de principes van Common Ground. Dat gebeurt op een moderne, agile manier van werken: in korte cycli van ontwikkelen, reviewen en verbeteren. Wij staan er met iBurgerzaken voor open!

lees meer

Wetenswaardigheden oktober 2020

door: Engelbert Wijnhoven, 20 oktober 2020

Engelbert Wijnhoven - PinkRoccade

In deze blog vertelt Engelbert Wijnhoven, Productmanager iBurgerzaken meer over iDocumentcreatie en het platform Publiekszaken van de PinkRoccade Local Government GebruikersVereniging.

lees meer

De innovatieweek van PinkRoccade Publiekszaken Q3

13 oktober 2020

Innovatie

Bij PinkRoccade Publiekszaken vindt er ongeveer ieder kwartaal een Innovatieweek plaats (lees er meer over in dit blog). Deze Innovatieweek is onderdeel van de ‘Eye of the Hurricane’: een moment tussen 2 iBurgerzaken releases om te werken aan dingen die moeilijk in te passen zijn in het vaste sprintritme.

lees meer

iBurgerzaken voor burgers ook bereikbaar via IPv6

6 oktober 2020

IPv6

iBurgerzaken is voor burgers nu ook bereikbaar via IPv6. Dat is goed nieuws want IPv6 is de nieuwe open internetstandaard. Het is de standaard die iedere internetgebruiker nodig heeft om ook in de toekomst het internet onbelemmerd te kunnen blijven gebruiken.

lees meer

Regio-overleggen GV PRLG platform Publiekszaken - najaar 2020

21 september 2020

Agenda 2020

De najaarsoverleggen van de GebruikersVereniging platform Publiekszaken staan weer voor de deur! We hebben gezien de geldende overheidsmaatregelen en het beleid bij verschillende gemeenten –weer– gekozen voor een online editie. Meld je nu aan, er is altijd wel een datum die voor jou past.

lees meer

Je eigen zaken terugzien via het burger- en bedrijvenportaal

door: Dylan Kusters, 14 september 2020

Dylan Kusters - PinkRoccade

iBurgerzaken beschikt sinds kort over een portaal voor burgers en bedrijven, waar zij hun zaken terug kunnen zien. Het voordeel voor jou als gemeente? Je biedt én een digitaal loket aan én kan direct op een veilige manier documenten delen.

lees meer

Gemeente Ede biedt online geboorteaangifte vanuit elk kraambed

door: Dylan Kusters, 7 september 2020

Dylan Kusters - PinkRoccade

Nieuwbakken ouders kunnen in de gemeente Ede vanuit het kraambed digitaal aangifte doen van hun pasgeboren kindje, bekrachtigd met de sinds 1 januari jl. wettelijk vereiste verklaring van de betrokken arts, verpleegkundige of verloskundige. “Een prachtig stukje dienstverlening aan de burger”, vindt Henk van den Boom, afdelingsmanager Publiekszaken bij gemeente Ede.

lees meer