partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

De grootste stijger binnen #LSG17: Waddinxveen!

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 6 juli 2017

Het eerste telefoontje van de gemeente Waddinxveen over de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten herinner me nog als de dag van gisteren. Wat bleek? Carla was bang dat ik tijdens de competitie de gemeente Waddinxveen in de spotlight zou zetten, terwijl ze het (nog) niet zo goed deden… Mijn belofte moet ik verbreken, want ik zet Waddinxveen deze maand alsnog in de kijker; als grootste stijger binnen #LSG17!

Sanne van der Zanden

Even terug in de tijd…

Op maandagmiddag 31 oktober 2016 ging gemeente Waddinxveen live met iBurgerzaken. Dit moment werd officieel bezegeld door de aanwezigheid van het hoofd van het Publieksplein Aad Six en een demonstratie waarbij de allereerste akte in iBurgerzaken werd aangemaakt.

Lees verder op de website van PinkRoccade Local Government

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.