partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Alles wat aandacht krijgt, groeit!

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 11 februari 2019

Ken je de wet van de aandacht? Dit houdt in dat datgene waar je je op richt, waar je energie en aandacht aan geeft, groter wordt. Hoofdpijn die aandacht krijgt wordt erger. Angst die aandacht krijgt wordt groter. Jengelende kinderen die aandacht krijgen gaan harder jengelen.

Sanne van der Zanden

Voorkom dat enkel wat vervelend is jouw aandacht trekt en vasthoudt, je bepaalt immers grotendeels zelf waar je je aandacht op richt. En juist dat gaan we doen met het nieuwe ontwikkelteam; Team Care gaat klantgericht ontwikkelen!

Klantgericht ontwikkelen

Sinds oktober weten we dat er een 3e iBurgerzaken-ontwikkelteam komt. En de afgelopen periode hebben we gebruikt om samen onze focus te bepalen. En daarbij hebben we de volgende 3 aandachtspunten benoemd voor Team Care:

1. Klanttevredenheid verhogen bij bestaande apps; Special Care
2. Bijdragen aan snelle en efficiënte afhandeling van incidenten
3. Aangemelde (major) marktsignalen vertalen naar stories

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.