partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Applicatiebeheer ook tijdens je vakantie goed geregeld?

persberichten | 19 juli 2016

De zomervakanties komen er al weer bijna aan! Zorgeloos op vakantie? Zorg ervoor dat het Applicatiebeheer van Makelaarsuite blijft doorlopen.

De dienstverlening Functioneel Applicatiebeheer zorgt ervoor dat je als gemeente tijdens de vakantieperiode de zekerheid hebt dat het systeem operationeel blijft en dat de berichten conform verwachting uitgewisseld worden met aangesloten applicaties of Landelijke Voorzieningen. Wij monitoren de gegevens en grijpen in, indien nodig. Zodat jezelf kunt genieten van een zorgeloze vakantie!

Daarnaast zullen wij een kwaliteitscan uitvoeren. 
Binnen Makelaarsuite maken we hierbij gebruik van een aantal kwaliteitscontroles en logging-modules die een indicatie geven van de status van de omgeving en de kwaliteit van het applicatiebeheer tot nu toe.  Als samenvatting van de gecontroleerde onderdelen in de Kwaliteitsscan ontvang je een rapport. Dit rapport geeft per gecontroleerd item inzicht in de actuele status bij je gemeente en advies over verbeteringen en oplossingen in hoofdlijnen. Op deze wijze kan er direct actie ondernomen worden door je medewerker of in samenwerking met een consultant van PinkRoccade.

Ook zorgeloos op vakantie? Neem contact op met je accountmanager Anne-Christin Rosenberg of Harry Schouten voor de mogelijkheden.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.