partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Bekend met de SAProuter?

persberichten | 14 april 2016

Om support te krijgen bij incidenten op uw SAP systemen is een betrouwbare connectie via de SAProuter noodzakelijk. De SAProuter borgt dat alleen geautoriseerde systemen toegang krijgen tot uw SAP systeemlandschap en stelt u in staat om deze connecties te controleren en indien nodig actief te maken.

Om tot een veilige verbinding te komen dient uw SAProuter te zijn voorzien van jaarlijks up-to-date van software en certificaten. Als het certificaat niet op tijd is vernieuwd zullen de verbindingen tussen uw SAProuter en SAP systemen wegvallen en zal er geen ondersteuning meer kunnen worden geboden. Daarnaast is het mogelijk om pro-actief nuttige systeeminformatie te ontvangen die de performance en beveiliging van uw SAP systeemlandschap aantoonbaar kan verbeteren.
Graag informeren we u over uw specifieke situatie en de mogelijkheid tot het afsluiten van een beheercontract op de SAProuter. In dat geval kunnen wij zorgen voor een up-to-date systeem, certificaat en rapportage.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kevin Bakx.

Mocht uw SAP systeem in de Pink Private Cloud staan dan zorgen is het SAProuter beheer standaard inbegrepen in de dienstverlening.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.