partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Belastingsuite geschikt om aan te sluiten op Landelijke Voorziening WOZ

persberichten | 30 januari 2014

PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, heeft de formele bevestiging van de Waarderingskamer gekregen dat de Belastingensuite geschikt is om aan te sluiten op de Landelijke Voorziening WOZ. Hiermee is een belangrijke stap genomen in het realiseren van de gemaakte afspraken rondom het convenant Sectormodel WOZ.

De bevestiging is een bijzonder moment voor de Business Unit Ruimte en Omgeving van PinkRoccade Local Government en de koploper-gemeenten Huizen, Noordwijk, Best en Opmeer. Uit handen van Jan Gieskes, secretaris Waarderingskamer, kreeg Mark Uiterwijk Winkel, verantwoordelijk voor het productportfolio bij PinkRoccade Local Government, de verklaring dat de suite de conformiteitstoets voor aansluiting op de LV WOZ met goed gevolg heeft afgerond.

Geen nieuw ICT-systeem nodig

Mark Uiterwijk Winkel: ‘Een mooi moment voor het hele projectteam dat hard heeft gewerkt om dit mogelijk te maken. Het unieke van onze oplossing is dat elke klant onmiddellijk kan aansluiten zonder dat daarvoor een nieuw ICT-systeem ingericht hoeft te worden.’

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.