partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Berichten verzenden vanuit MijnOverheid Berichtenbox

door: Linda Verkooijen

weblogs | 21 februari 2019

Wist je dat je berichten kan versturen vanuit CiVision Samenlevingszaken naar MijnOverheid Berichtenbox? Dit draagt bij aan de service die we de burger willen geven. Met MijnOverheid Berichtenbox sta je namelijk altijd in contact met jouw burgers. Burgers hebben zo 24/7 toegang tot hun persoonlijke digitale postbus.

Linda Verkooijen - PinkRoccade

Er is een snelle verandering in het verspreiden van informatie. Burgers zijn gewend informatie snel en moeiteloos te krijgen. Dit het liefst 24/7. Voor gemeenten is dit een uitdaging. Hoe ga je hier als gemeente mee om? Kernwoorden binnen dit thema zijn veiligheid, betrouwbaar en digitaal duurzaam. MijnOverheid Berichtenbox helpt om aan deze verwachtingen te voldoen.

Wat voegt MijnOverheid Berichtenbox toe?

Je staat met MijnOverheid Berichtenbox altijd in contact met jouw burgers. Je kan op elk moment berichten versturen. Deze verstuur je uiteraard beveiligd! De burger ontvangt via notificaties automatisch een melding wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is. Hij wordt dus continu op de hoogte gehouden. Dit kan ook via de beschikbare app. De burger is op deze manier zelf in control.

Lees verder op de website van PinkRoccade Samenlevingszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.