partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Blije burgers en blije ambtenaren in Helmond!

door: Femke Rhouat-Van der Gouw

weblogs | 28 februari 2019

Elke gemeentelijke situatie en specifieke kennisvraag behoeft unieke dienstverlening. Daarom is gemeente Helmond gestart met iService. Waarin medewerkers van de gemeente Helmond en consultants van PinkRoccade Publiekszaken samen de dienstverleningsdoelstellingen van de gemeente Helmond behalen. Hans van Holstein, manager Burgerzaken gemeente Helmond, en Theo Daniels, functioneel beheerder iBurgerzaken, delen hun ervaringen.

Femke Rhouat - Van der Gouw

Samen doelen realiseren

Hans legt uit: “We zijn dit traject gestart omdat we een gezamenlijk doel hebben: blije inwoners en blije medewerkers. En dit kunnen we realiseren door de manier waarop we iBurgerzaken gebruiken. Waar wij de mensen hebben, heeft PinkRoccade Publiekszaken het middel. Dus vind ik het heel logisch dat we het proces samen oppakken.” Theo vult aan: “Ik vind het een mooi initiatief van PinkRoccade. In het begin was het even wennen dat een leverancier meedenkt over de processen. Maar door het proces en de mogelijkheden in de applicatie samen te brengen, kun je het proces soms makkelijker maken.”

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.