partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Co-creatie COO-module BRK gemeente Breda en Zundert

persberichten | 15 maart 2016

Afgelopen maanden is in co-creatie met gemeenten Breda en Zundert hard gewerkt aan een nieuwe module van CiVision Operationele Overzichten. Met deze module kunnen eindgebruikers de BRK-gegevens afkomstig uit de landelijke voorziening van het Kadaster eenvoudig raadplegen, zowel administratief als geografisch via de kaart.
Vrijdag 26 februari is deze module gepresenteerd aan alle betrokkenen en succesvol geëvalueerd.

Voorbeeld: alle percelen waarvan de gemeente Breda eigenaar is.

De komende weken wordt de module klaargemaakt voor uitlevering in versie 2.0.0 van CiVision Integraal Raadplegenen CiVision Operationele Overzichten op Node.js.

De module biedt diverse overzichten om de BRK-gegevens snel en gericht te kunnen ontsluiten. Alle overzichten zijn in CiVision Integraal Raadplegen beschikbaar, zodat men de gegevens op erteen kaart kan afbeelden of vanaf de kaart kan zoeken.

De BRK-gegevens worden binnen deze module gekoppeld aan de gegevens uit het gegevensmagazijn. Hierdoor beschikt u altijd over de actuele gegevens van de gerelateerde basisregistraties. Het Kadaster stuurt namelijk geen mutaties wanneer gegevens van adressen (BAG), personen (GBA) of bedrijven (NHR) wijzigen.

Mocht u meer willen weten, dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager Anne-Christin Rosenberg of Harry Schouten.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.