partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Co-creatie in het applicatielandschap

door: Ingmar Uijl

weblogs | 15 oktober 2018

Veel gemeenten vragen ons steeds vaker wat de vervolgstappen zijn op het gebied van de doorontwikkeling van iSamenleving en CiVision Samenlevingszaken. Binnen het team van productmanagement houden wij ons dagelijks bezig met deze vraag. Dit doen we door individueel klanten te bezoeken. Maar ook door de markt te verkennen en te sparren samen collega’s over welke ontwikkelingen zij zien.

Ingmar Uijl - PinkRoccade

De belangrijkste input krijgen we uiteraard iedere dag van jou als klant. Dit gaat via de Servicedesk, productgroepen of speciale sessies. Op 6 september organiseerden we een gezamenlijke sessie met een aantal gemeenten. Het doel van deze dag was het verkennen van nieuwe ontwikkelingen.

De verkenningstocht deden wij aan de hand van 4 subonderwerpen: Aanmelden, Beoordelen, Beslissen en Administratie. Tijdens de sessie stelden we de aanmelding van een burger voor een voorziening in het sociaal domein centraal. Het was interessant om te zien welke activiteiten klanten uitvoeren waar wij dagelijks niet bij stilstaan. Ons doel als partner in het sociaal domein is het optimaal ondersteunen van de eindgebruiker bij zijn werkzaamheden. Daarom is het belangrijk dat we zulke sessies blijven organiseren. Maar misschien is het nog wel belangrijker dat jij je als gemeente laat horen! Wij waarderen jouw mening erg. Met deze uitwisseling verzekeren we ons van een sterke onderlinge band en zorgen we samen dat we onze doelen behalen.

Lees verder op de website van PinkRoccade Samenlevingszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.