partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Co-creatie: kosten omlaag, tevredenheid omhoog

white-papers | 4 november 2013

Met de komst van de modernisering Gemeentelijke Basis Administratie (mGBA) en de landelijke Basis Registratie Personen (BRP) gaan gemeenten de komende periode belangrijke veranderingen tegemoet. Deze veranderingen hebben grote gevolgen voor de afdeling Burgerzaken én voor de burgers.

illustratie Pink white paper Co-creatie

Meer selfservice door de burger, innovatie van werkprocessen en maximale toepassing van digitale technologische oplossingen zijn in die context veelgebruikte begrippen die uiteindelijk moeten leiden tot een betere, snellere, goedkopere dienstverlening aan tevreden burgers.

Voordat gemeenten en burgers van die voordelen kunnen genieten, moet er een moderniserings- slag plaatsvinden van de dienstverlening én een transitie van de GBA naar de BRP. Die modernisering en transitie vallen samen met de vermindering van budgetten als gevolg van de economische crisis, de vermindering van personeel als gevolg van de vergrijzingsuitstroom en het gegeven dat burgers steeds meer gebruik willen maken van digitale dienstverlening waarin ze zoveel mogelijk zelf kunnen regelen: plaatsonafhankelijk en 24/7.

De essentiële vraag luidt dan: Hoe kunnen gemeenten die modernisering en transitie met minder personeel en tegen lagere kosten tot een goed einde brengen en tóch een optimale en snelle dienstverlening op maat leveren die tegemoet komt aan de wensen van burgers?

Co-creatie is de ideale manier om krachten te bundelen en kosten te besparen!


 

Download het whitepaper: Co-creatie: kosten omlaag, tevredenheid omhoog

U kunt dit whitepaper downloaden door uw naam, organisatie en e-mailadres in te vullen. U ontvangt een mail met de downloadlink.

voornaam

achternaam

organisatie

functie

e-mail

verzenden