partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Common Ground Hackathon Live event!

weblogs | 19 oktober 2022

Een tijdje terug riepen we onze klanten op om API-ideeën in te sturen. Op 2 en 3 november gaan de specialisten van PinkRoccade met deze ideeën aan de slag. Dit doen zij tijdens de PinkRoccade Common Ground Hackathon. De resultaten van deze Hackathon presenteren we graag aan jou!

Beeld: PinkRoccade

Je bent van harte welkom bij het PinkRoccade Common Ground Live event op donderdag 17 november
Het event vindt plaats in het Centraal Museum in Utrecht. Onze productmanagers presenteren dan de API’s die zij met hun teams ontwikkelden op basis van de ingestuurde klantideeën.

Om 09.30 uur starten we met het programma
In de ochtend ben je welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Gebruikersvereniging. Wanneer je de vereniging nog niet kent, kun je kennis met hen maken. Zij vertellen je graag over hun activiteiten en wat zij voor jou kunnen betekenen. Ook komt er een externe spreker uit de gemeentewereld die je meer vertelt over de laatste stand van zaken rondom Common Ground. Na een gezellige netwerklunch starten we met de resultaten van de Hackathon. We eindigen de dag met een borrel. En je hebt de mogelijkheid om het Centraal Museum te bezoeken!

De specialisten van PinkRoccade gaan samen aan de slag

In het kort zijn dit de API’s per domein:
  • Financiën & Services presenteert de iBegraven – iFinanciën API;
  • Informatievoorziening gaat aan de slag met het certificatendistributiesysteem;
  • iNzicht ontwikkelt de API voor het signaleren van ondermijning;
  • Publiekszaken en Proces & Services presenteren de ZGW-API;
  • Ruimte & Omgeving presenteert de API voor het aanvragen van kwijtschelding.

Je leest hier meer over de API’s die we tijdens dit live event presenteren.

Het Centraal Museum is goed te bereiken met het OV of de auto
Vanaf het station Vaartsche Rijn loop je in 10 minuten naar het Centraal Museum. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in parkeergarage ‘Vaartsche Rijn’. Ook vanaf hier loop je in 10 minuten naar de locatie. Andere parkeergarages zijn op eigen kosten.

Aanmelden

Meld je aan via dit formulier

tags: , ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.