partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Communiceer over je visie op dienstverlening

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 5 september 2017

Transparantie is een toverwoord voor gemeenten om te zorgen voor respect, begrip en inzet van burgers en bedrijven: Eerlijkheid over de verwachtingen. Een toelichting op het waarom. En uitleg over de toekomstige (on)mogelijkheden. Hoe communiceer jij over de gemeentelijke visie op (digitale) dienstverlening?

Sanne van der Zanden

Dienstverlening hoog in het vaandel

Burgers hebben op uiteenlopende momenten contact met de gemeente. Het kan gaan om het aangeven van de geboorte van een kind, een nieuw paspoort, een vergunning of om informatie over een uitkering of maatschappelijke ondersteuning. Het is een belangrijke taak voor de gemeente de vraag duidelijk te beantwoorden of een oplossing te vinden.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.