partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Complete crediteurenproces versnellen via inkoop en budgetinformatievoorziening

nieuws | 20 december 2017

Met Smart Finance is het slimmer neerzetten van bedrijfsprocessen mogelijk, zodat er efficiënter gewerkt kan worden op de gebieden budgetbewaking, verplichtingenadministratie, crediteurenadministratie en inkoop.

Financien - Pink

1. Slimmer neerzetten van bedrijfsprocessen

Vanuit Ommen-Hardenberg is er al jarenlang een wens om de managementinformatie en budgetsturing te verbeteren. Smart Finance maakt dit mogelijk. De nieuwe oplossing is gebaseerd op SAP S/4 HANA en kenmerkt zich door eenvoud, gebruik van apps, self service en integrale analysetools. Medewerkers krijgen via hun eigen dashboard real time inzicht in de financiële stand van zaken en hebben zelfs een doorkijk naar de verwachte ontwikkeling. De afdeling Financiën kan zich hierdoor meer richten op haar rol van adviseur en de strategisch partner zijn die samen met de organisatie haar ambities versneld realiseert.

Lees het hele bericht op de website van PinkRoccade Local Government

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.