partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Continue blijven presteren gaat niet vanzelf

door: John Kerstens

weblogs | 7 september 2017

In het verlengde van mijn vorige blog, gaat ook deze blog nog over de overeenkomsten tussen een voetbalelftal en een ontwikkelteam. Hoe kom je als team tot goede prestaties? En hoe houd je deze goede prestaties vol? Zo kan ik, als Ajax-fan, nog steeds niet geloven dat je op 24 mei de finale van de Europa League speelt en 3 maanden later, op 24 augustus, uitgeschakeld wordt en de poulefase niet haalt. Onze klanten zouden zo’n teruggang in prestatie niet accepteren. En terecht!

John Kerstens

Binden van je team

In het voetbal is het al langer een probleem. Echte clubliefde zie je nog zelden. Hoe bind je dan goede spelers aan je club? Als ze een jaartje goed presteren is de kans groot dat ze een jaar later verhuizen naar een grotere club. Grote bedragen lonken. Soms gaat dat goed, maar in veel gevallen belandt men op de bank. Of zelfs de tribune. De bankrekening zal lekker gevuld zijn, maar de meeste voetballers worden zo doodongelukkig.

Lees verder op de website van PinkRoccade Local Government

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.