partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

De beweging is ingezet, ga je mee?

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 13 maart 2020

De Common Ground visie heeft in korte tijd – terecht – veel draagvlak en naamsbekendheid gekregen bij gemeenten, andere overheidsorganisaties en marktpartijen. Inmiddels zijn verschillende teams begonnen met het ontwikkelen van toepassingen volgens de principes van Common Ground.

Tjerk Venrooij

Dat gebeurt op een moderne, ‘agile’ manier van werken: in korte cycli van ontwikkelen, reviewen en verbeteren. Laat jij ons weten waar jouw behoefte zit zodat we kunnen teamen?

Common Ground: een routekaart naar de toekomst

Common Ground staat voor een moderne, agile manier van ICT-systemen ontwerpen, bouwen en beheren. Common Ground gaat uit van de gedachte van een gezamenlijk gegevenslandschap en stelt gemeenten in staat sneller en gemakkelijker te innoveren en kosten te besparen. (Bron: http://www.commonground.nl)

Common Ground is niet langer vooral een idee, een lonkend perspectief. Er wordt al met verschillende teams naar gehandeld. Er ontvouwt zich een routekaart naar de toekomst! Hoewel het nu nog abstract lijkt kunnen en willen we er samen met onze klanten mee aan de slag gaan. Want Common Ground is niet meer weg te denken! Het is de routekaart naar de toekomt en die kunnen we nu al samen vormgeven door tijdig samen pilots/teams te benoemen rondom maatschappelijke vraagstukken.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.