partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

De burger laten zien wat je invult als medewerker via het klantscherm

door: Dylan Kusters

weblogs | 16 december 2020

Samen met gemeente Lelystad is het klantscherm ontwikkeld. Vanaf iBurgerzaken release 3.10 beschikt iBurgerzaken over de mogelijkheid om een burger mee te laten kijken met wat de ambtenaar invult. Dit ziet de burger op een tweede monitor waarbij enkel de gegevens getoond worden die relevant zijn voor de burger. Alle controles, aantekeningen, etc. zijn natuurlijk alleen zichtbaar voor de medewerker van de gemeente.

Dylan Kusters - PinkRoccade


Hoe het klantscherm werkt

Vanuit iBurgerzaken klik je op de knop om het klantscherm te openen. Het systeem detecteert vervolgens direct welk aangesloten scherm het 2e scherm is. Vervolgens wordt daar een nieuwe pagina weergegeven. Deze pagina is natuurlijk helemaal in de stijl van de gemeente, net zoals de burgerview.

Nu zijn er verschillende mogelijkheden zichtbaar op het scherm, afhankelijk van wat de medewerker op zijn scherm open heeft staan:

  • Als er geen proces gestart is tonen we de tekst ‘Er is nog geen proces gestart’.
  • Als er een proces gestart is, worden de gegevens van het proces getoond en ziet de burger steeds meer informatie naarmate het proces vordert.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.