partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

De digitale overheid en het sociaal domein: blik op 2019!

door: Erleyne Brookman

weblogs | 18 januari 2019

Een traditionele vooruitblik op het jaar. Misschien een iets te vanzelfsprekend begin, maar ik neem je graag mee in mijn ambities en visie voor de komende maanden. Het afgelopen jaar hebben wij namelijk een paar bijzondere stappen gezet. Die zijn je vast niet ontgaan. De introductie van iParticipatie schreeuwden we van de daken. Met de start van selfservice voor de burger is een belangrijke stap gezet in de Digitale agenda 2020 voor gemeenten. En daar blijft het niet bij.

Erleyne Brookman

De digitale overheid: meer dan selfservice

Selfservice voor burgers is maar een klein deel van de digitale agenda. Naast de dienstverlening aan burgers en ondernemers prioriteert de agenda nog 6 thema’s.

Het totaaloverzicht:

- Trendwatchfunctie, onderzoek en ontwikkeling
- Dienstverlening aan burgers en ondernemers
- Herontwerp werkprocessen
- Informatieuitwisseling
- Generieke basisinfrastructuur
- Sturingsinformatie

Lees verder op de website van PinkRoccade Samenlevingszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.