partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

De Innovatieweek van PinkRoccade Publiekszaken

nieuws | 9 juli 2020

Bij PinkRoccade Publiekszaken vindt er ongeveer ieder kwartaal een Innovatieweek plaats. Deze Innovatieweek is onderdeel van de ‘Eye of the Hurricane’: een moment tussen 2 iBurgerzaken releases om te werken aan dingen die moeilijk in te passen zijn in het vaste sprintritme: ruimte voor innovatie en kwaliteitsverbetering.

batterijen

Beeld: Thomas B. / Pixabay

‘Recharge our batteries and sharpen our tools’

Tijdens de Innovatieweek kiezen de ontwikkelaars zelf waaraan zij willen werken. Uiteraard is wel de voorwaarde dat het past bij de visie van PinkRoccade Publiekszaken en het product iBurgerzaken.

De Innovatieweek past erg goed bij PinkRoccade, omdat het onze kernwaarden flink aanwakkert: Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend! Dit geeft het team de mogelijkheid ‘to recharge our batteries and sharpen our tools’.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.