partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

De innovatieweek van PinkRoccade Publiekszaken Q3

nieuws | 13 oktober 2020

Bij PinkRoccade Publiekszaken vindt er ongeveer ieder kwartaal een Innovatieweek plaats (lees er meer over in dit blog). Deze Innovatieweek is onderdeel van de ‘Eye of the Hurricane’: een moment tussen 2 iBurgerzaken releases om te werken aan dingen die moeilijk in te passen zijn in het vaste sprintritme.

Innovatie


Onlangs is een nieuwe innovatieweek afgerond waarbij alle ontwikkelaars zelf hun eigen innovaties hebben uitgekozen. Deze innovaties geeft het team de mogelijkheid ‘to recharge our batteries and sharpen our tools.’ We lichten er een aantal voor je uit!

Waarom de innovatieweek goed bij ons past

We blijven iBurgerzaken verbeteren en vernieuwen. En daarnaast investeren we voldoende tijd in vooruitdenken om klaar te zijn en blijven voor de toekomstige ontwikkelingen. Ons productbeleid is gericht op het creëren van toegevoegde waarde voor medewerkers en voor burgers en bedrijven. We innoveren continu samen op het gebied van selfservice (digitale dienstverlening), procesoptimalisatie, open platform en burgerparticipatie.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.