partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

De nieuwe lokale overheid

white-papers | 15 augustus 2013

Hoe zien de verantwoordelijke managers binnen Nederlandse gemeenten de toekomst van de gemeentelijke organisatie? Hoe vinden lokale overheden aansluiting bij nieuwe vormen van publieke dienstverlening en private partijen en hoe gaan zij om met de sturing daarop? Wat vraagt het van de interne organisatie? En geldt voor elke gemeente überhaupt hetzelfde scenario?

Om helder en duidelijk antwoord op deze vragen te kunnen geven, organiseerde PinkRoccade Local Government gesprekken met directies en gemeentesecretarissen van een aantal representatieve Nederlandse overheden en gemeenten. Er werd uitgebreid stilgestaan bij de veranderingen binnen hun organisatie. Onderstaande topmanagers waren interviewgasten voor deze whitepaper:

  • Jannette Booij, Directeur gemeente Barneveld
  • Hans Goedhart, Provinciesecretaris/algemeen directeur Provincie Utrecht
  • Yvonne Halman, Gemeentesecretaris Raalte
  • Alexander Meijer, Gemeentesecretaris De Ronde Venen
  • Nico Versteeg, Gemeentesecretaris Lelystad
  • Hans Wiegel, Gemeentesecretaris Houten

 

Download het whitepaper: De nieuwe lokale overheid

U kunt dit whitepaper downloaden door uw naam, organisatie en e-mailadres in te vullen. U ontvangt een mail met de downloadlink.

voornaam

achternaam

organisatie

functie

e-mail

verzenden

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.