partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

De nieuwe manier van (samen)werken

door: Tjerk Venrooy,

weblogs | 25 mei 2020

Een optimale klantbeleving –en daarmee optimale dienstverlening- creëren: iets waar wij iedere dag opnieuw mee bezig zijn. Door onze ‘nieuwe manier van werken’ vanwege de crisis heeft dit echter een hele andere dimensie gekregen. Het vraagt om creativiteit, een andere manier van werken en communiceren met elkaar.

Tjerk Venrooij


Mensen in hun kracht zetten

Om in deze tijd tot het optimale resultaat te komen heb je meer dan ooit gemotiveerde en betrokken collega’s nodig. Want die optimale klantbeleving komt er pas, als dat intern ook écht leeft. Als je samen de schouders eronder zet en ondanks alle onzekerheden en misschien beperkingen het toch voor elkaar weet te krijgen, dan geeft dat een super goed gevoel toch?

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.