partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Delen maakt rijk!

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 21 augustus 2019

De komende periode gaan we nog meer geven en delen, zonder er ook maar iets voor terug te verwachten. Het delen van praktijkverhalen rondom iBurgerzaken biedt namelijk hele waardevolle mogelijkheden aan anderen. Zo kunnen we samen burgers, bedrijven, instellingen én medewerkers bij gemeenten in hun kracht zetten en de dienstverlening verder verbeteren. Als dat geen Customer Care is!

Sanne van der Zanden

Verrijken, verbinden en versterken

De komende periode delen we tientallen praktijkervaringen rondom iBurgerzaken. In deze best practices beantwoorden we direct en indirect vragen als: Wat betekent digitale dienstverlening voor jou en de gemeente? Wanneer heb jij verspillingen in je proces ervaren? Wat deed dat met de organisatie en hoe zijn jullie hiermee omgegaan? Het digitaliseren of optimaliseren van een burgerzakenproces deed je dat alleen of zocht je hulp/steun? Waar liep je vast en waardoor of op welk moment kon je weer verder? Aan wie had je op dat moment wat? Etc.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.