partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Dienstverlening moet doorgaan, onafhankelijk van storingen in het zaaksysteem!

artikelen | 27 augustus 2019

Sinds 15 april 2019 is gemeente Helmond zaakgericht gaan werken met iBurgerzaken en een koppeling met het zaaksysteem. Theo Daniels, Applicatiebeheerder iBurgerzaken bij gemeente Helmond, vertelt je meer over de functionaliteit en implementatie van de Continuïteitsvoorziening. Het grootste voordeel? De dienstverlening wordt dankzij de Continuïteitsvoorziening niet beïnvloed door het zaaksysteem.

error

Controle op je zaakberichten

Tijdens het testen constateerde Theo dat de front- en backoffice niet in iBurgerzaken kan werken op het moment dat het zaaksysteem uit de lucht is, traag is of andere moeilijkheden ondervindt. Theo vertelt: “Het zaaksysteem is natuurlijk leidend en ook initiatiefnemer van het uitgeven van het zaaknummer. We zijn toch live gegaan op 15 april in de hoop dat storingen in het zaaksysteem zouden meevallen.”

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.