partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Digikoppeling-adapter PinkRoccade doorstaat marktscan KING en Logius

persberichten | 10 februari 2016

De Marktscan Digikoppeling toetst het dienstenaanbod van leveranciers op diverse eigenschappen. Denk dan aan koppelingsmogelijkheden op basis van internationale standaarden voor koppelvlakken (onder andere WUS en ebMS), informatie over doorlooptijden van implementatietrajecten en reactietijden van de helpdesk.

Het aanbod van PinkRoccade Local Government beantwoordde daarbij in ruime mate aan de eisen van vragende overheidsorganisaties. Kijkend naar de ervaring met koppelingen met landelijke voorzieningen scoorde PinkRoccade Local Government zelfs het beste van alle leveranciers.

Over de Marktscan Digikoppeling

De Marktscan Digikoppeling helpt overheden bij het selecteren van een
leverancier voor een generieke Digikoppeling-adapter. Met deze oplossing kunnen overheden zichzelf online aansluiten op Landelijke Voorzieningen, zoals MijnOverheid, Basisregistratie Kadaster (BRK) en Basisregistratie Nieuw HandelsRegister (NHR). Initiatiefnemers van de marktscan Digikoppeling zijn KING (Kwaliteits Instituut Nederlandse Gemeenten) en Logius, de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Meer weten?

Meer dan 100 gemeenten waaronder Ooststellingwerf en Weststellingwerf gingen u reeds voor met het aansluiten op NHR via de Digikoppeling adapter van PinkRoccade Local Government. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan contact op met Rolf van Deursen.

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.