partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Digitaal aangifte doen van huwelijk en geboorte

artikelen | 15 december 2015

Inwoners en ondernemers van Voorschoten en Wassenaar gebruiken sinds oktober 2015 de online apps van iBurgerzaken van PinkRoccade Local Government voor de aangifte van een geboorte, huwelijk of overlijden. Ritjes naar het gemeentehuis om daar aangifte te doen zijn niet meer nodig.

De gemeente bespaart op zijn beurt een hoop tijd bij het verwerken van alle gegevens die nodig zijn voor een aangifte.

‘We merken nu al een aantal voordelen: tijdswinst en gebruiksgemak’

Robbert Jansen, projectleider implementatie iBurgerzaken

De gemeenten Voorschoten en Wassenaar werken sinds 2013 officieel samen op ambtelijk niveau in de Werkorganisatie Duivenvoorde. De nieuwe werkorganisatie zocht een digitale agenda die bruidsparen kunnen gebruiken om online een reservering voor hun huwelijk te doen. Inspiratie hiervoor deed Duivenvoorde op bij de gemeente Delft. Daar zag de burgemeester van Wassenaar een succesvol praktijkvoorbeeld van hoe stellen de wedding planner gebruiken om online een reservering voor een huwelijk te doen.


 

Download het whitepaper: Digitaal aangifte doen van huwelijk en geboorte

U kunt dit whitepaper downloaden door uw naam, organisatie en e-mailadres in te vullen. U ontvangt een mail met de downloadlink.

voornaam

achternaam

organisatie

functie

e-mail

verzenden

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.