partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Digitale dienstverlening: gebruik alle mogelijkheden!

door: Erleyne Brookman

weblogs | 14 november 2018

Soms word je ineens verrast! Aangenaam verrast mag ik wel zeggen. Vanaf deze maand is de Berichtenbox beschikbaar via de app. Weer een manier om digitale dienstverlening eenvoudiger te maken. Voor jouw inwoners en voor jouw organisatie.

Erleyne Brookman

Waarom ik de berichtenbox amper gebruikte

Ik heb altijd mijn mond vol over de mogelijkheden van digitale dienstverlening aan inwoners. Maar eerlijk gezegd, gebruikte ik de berichtenbox maar amper. De hele werkwijze stond me tegen. Ik ontvang een bericht in mijn mailbox, dat er een bericht klaar staat in de berichtenbox. Mijn mail lees ik op de telefoon. Om berichten in de berichtenbox te lezen, moet ik met DigiD inloggen op mijn laptop. En die heb ik meestal niet bij de hand als ik net even mijn mail scan tussen twee vergaderingen of in de rij voor het koffieautomaat. Tegen de tijd dat ik wel een laptop open heb, ben ik allang weer vergeten dat ik in de berichtenbox moet kijken. Dus miste ik berichten en opende ik netjes de papieren post van de belastingdienst. Ik kan me voorstellen dat dat voor meer mensen geldt.

Lees verder op de website van PinkRoccade Samenlevingszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.