partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Durf te leren!

door: Tjerk Venrooij

weblogs | 16 augustus 2017

Wat niet weet wat niet deert. Ofwel niet weten dat je slecht presteert kan heel comfortabel zijn. Echter uiteindelijk bereik je het verkeerde… Daarom hebben wij ervoor gekozen om al onze iBurgerzaken klanten te voorzien van informatie over hun eigen selfservicepercentages van de maand juli*. In de praktijk zien we namelijk dat selfservicepercentages van 60 tot 90% voor elke gemeente haalbaar zijn, maar ook dat nog niet alle gemeenten dergelijke cijfers behalen. Bewustwording is daarbij een belangrijke stap. En wij dagen onze klanten uit om samen met ons na te denken over de volgende stap, te leren van anderen en daardoor op een hoger servicelevel te komen.

Tjerk Venrooij

Welke selfservicepercentages wil jij bereiken?

Voor veel gemeenten is digitale dienstverlening voor burgers en bedrijven (binnenkort) een feit. Wel ben ik benieuwd, bij hoeveel van deze gemeenten er ook daadwerkelijk is vastgelegd welke doelstellingen men wil bereiken? En per wanneer. Nu je als gemeente inzicht hebt in je cijfers is dat een belangrijke vraag, want welke situatie is op jou van toepassing?

- De selfservicepercentages zijn naar wens, geen (extra) actie nodig;
- Er zijn geen doelstellingen we zien over een jaar wel waar we dan op zitten;
- De selfservicepercentages zijn te laag, tijd voor actie.

Lees verder op de website van PinkRoccade Local Government

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.