partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Échte post is LEUKER!

door: Sanne van der Zanden

weblogs | 21 juli 2017

Wie, zoals ik, met een blessure thuiszit merkt hoe verrassend, leuk en zinvol ouderwetse post kan zijn. Daar kan de digitale gemeente van leren.

Sanne van der Zanden

Als de brievenbus kleppert twijfel ik nooit lang en ga ik – ook nu – kijken wat er op de deurmat is gevallen. Meestal zijn het saaie rekeningen, maar de laatste tijd zijn het ook veel beterschapswensen. En als de bel gaat is het helemaal interessant, want vrienden en de thuiszorg komen ‘gewoon achterom’. En hoewel ik natuurlijk veel online te vinden ben en mijn werk over digitale dienstverlening gaat, vind ik het toch leuk om een kaartje of bosje bloemen per post te krijgen. En wat mij dan uiteraard opvalt, is dat ook dit een integrerende business is waarvan veel valt te leren.

Lees verder op de website van PinkRoccade Local Government

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.