partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Een nieuw zusje: PinkRoccade Proces & Services

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 12 januari 2018

Sinds 1 januari 2018 heeft PinkRoccade Publiekszaken er een zusje bij: PinkRoccade Proces & Services. Deze businessunit borduurt voort op de bestaande producten voor zaakgericht werken waaronder iDocumenten en iZaaksuite. Dat geeft focus om deze producten op een goede manier vorm te geven. Zodat we gemeenten kunnen helpen zich klaar te stomen voor een veeleisende toekomst waarin zaakgericht werken een belangrijke schakel gaat vormen.

Tjerk Venrooij

Focus en zelfstandigheid

De producten voor Burgerzaken blijven we voeren vanuit de businessunit met de naam PinkRoccade Publiekszaken. Binnen elke businessunit ontstaat zo voldoende focus en zelfstandigheid. Dat is nodig om softwareoplossingen te ontwikkelen die nog beter bij jouw wensen en uitdagingen aansluiten. We kijken er naar uit om beide businessunits, samen met klanten en onze mensen, succesvol te maken.

Lees verder op de website van PinkRoccade Publiekszaken

tags:

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.