partnermenu

zoeken binnen de website

Partnerpagina PinkRoccade Local Government

PinkRoccade-logo

Een stabiel netwerk: een stabiele dienstverlening

door: Tjerk Venrooy

weblogs | 8 februari 2017

Wie echt om zijn klanten geeft, stelt de klant voorop en kiest voor optimale dienstverlening. Ik benoemde de verschillen tussen gemeenten als het gaat om selfservicepercentages. En beloofde dat we hier samen werk van zouden maken. Op dit aspect van optimale dienstverlening heb je als gemeente zelf heel veel invloed. Op andere vlakken ben je als gemeente afhankelijk van derden…

De continuïteit van de gemeentelijke dienstverlening hangt bijvoorbeeld nauw samen met de stabiliteit van ons netwerk. En ook als onze servicedeskwerkzaamheden niet gestroomlijnd verlopen, staat je primaire taak, de dienstverlening aan burgers en bedrijven op de tocht.

Lees het hele bericht op de website van PinkRoccade Local Government

tags: ,

Reactieformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ziet eerst een voorbeeld en daarna kunt u uw bijdrage definitief plaatsen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond. Reacties zonder achternaam worden verwijderd. Anoniem reageren alleen in uitzonderlijke gevallen in overleg met de redactie. U kunt bij de vormgeving van uw reactie gebruik maken van textile en er is beperkt gebruik van html mogelijk.